My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

ciri ciri Mr. Boyfie anda seorang GAY~

Assalamu'alaikum w.b.t..

-  penaja bersama, Mr. Google -


pergh~ mesti hati korang hancus, terhangus macam platipus kalau dapat tau jejaka idaman korang seorang gay kan? macam mana nak detect? sebenarnyaaa.....

MISS J PON TAK TAU..
saje bikin tajuk gempak!
jangan maraaa.. ;)

TAPI.. seriously, Mr. Boyfie Miss J gay.. :'(

MJ is Miss J, MB is Mr. Boyfie..
perbualan berlaku pada jam 9.30 p.m..

MB : dah pergi hospital belum?
MJ : belum.. ayah kata kalau ada rasa sakit kat kepala baru pergi x-ray..
MB : bahaya la.. dah la semalam jatuh terhentak kepala kan? mana tau ada darah beku..
MJ : ye la.. nanti orang bagitau ayah.. okay? kat mana ni?
MB : teman kawan beli tiket.. next week cuti..
MJ : sape?
MB : awek awek cun la.. (gelak setan)
MJ : bajet hensem la? (gelak dajal)
MB : tak la.. dengan laki la.. bagitau pon bukan sayang kenal..
MJ : eleh.. H kan? *kalau taip pon korang tak kenal, baik Miss J tak payah tulis nama dia..  ;)
MB : mana tau?
MJ : tau la.. awak kan rapat dengan dia.. pergi mana mana pon selalu berdua..
MB : ha'ah.. memang seronok dengan dia..
MJ : nampak sangat GAY! (dua dua gelak macam orang gila)
MB : HOTAK gay! *first time dia HOTAKKAN haku.. kurang ajar punya pekak! bhahaha
MJ : dah dah! pergi la dating dengan gayers tu! patut la orang accident semalam tak call tanya khabar.. rupanya sibuk meng'GAY'kan diri.. (gelak mengalahkan kuntilanak)
MB : kurang hasam pendek! bye..

moral of the stories.. ladies, kalau ada Boyfie yang kepala batu macam mamat ni.. jangan sesekali mintak perhatian dia kalau korang tengah susah.. memang I swear tak kena layan punyaaaa... ;)

dan jejaka jejaka budiman.. jangan manjakan sangat gadis pujaan korang.. nanti melemak jadinya.. ;)

p/s : gemok punya debab.. siap kau kalau datang Melaka nanti.. *counting days to meet him up.. ;)

terima kasih sebab sudi baca.. :D

1 comment:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum semua...Jamal ziarah tuan blog ye...

Entry Terbaru... SIAPA NAK JADI PROTEGE JAMALUDDIN.NET