My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

TERINGIN NAK HACK BLOG NOHISME!!

Assalamu'alaikum w.b.t..

- sila KLIK muka Abe Ben kalau nak join -

1. Miss J nak sangat sangat hack blog Encik Noh!

2. kenapa? sebab Miss J suka la.. kalau tak suka takkan la Miss J nak hack dia kan? honestly, blog dia smart! tapi.. yang before this lagi smart header dia.. 

3. pesanan untuk Encik Noh Kodiang.. ini bukan entry mengorat.. ini entry sebagai tanda terima kasih sebab sudi mengiklankan blog Miss J kat blog kamu.. tak sangka pulak bole menang slot iklan tu hari tu.. thanks jugak sebab kasi guideline untuk buat banner.. mana mana yang tak tau kes, sila klik SINI SINI SINI SINI!! terima kasih daun keladi ye Encik Noh! :)

p/s : thanks jugak kepada Cik Niena dan Zuan.. diorang pon banyak tolong Miss J memperbaharui blog ni.. ;) tapi tak sanggup nak hack diorang.. sebab diorang macam innocent sangat sangat.. hehe ;)

13 comments:

niena shopping2u said...

hehehe... sesama miss J.. :)
moga terus sccess!

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

hack jgn tak hack..ekeke

Noh Kodiang said...

hahaha...apsal blog noh plak...blog noh bukan ada pape pon...

Alia Natasha said...

Hi !! Alia datang sini nak jadi hacker yang tidak bertauliah sebab alia nak hack blog ni !MAUAHAHAHHAHAHA *gelak jahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

mel haslina amir said...

datang hack....hackcummmmm(bersin bukan hack jugak depannya ke?)..he..hee

Nienyz Ayub said...

singgah na hack orang , na join ? gelak hantu jap . (HAHA)

JUM SINGGAH BLOG NIENYZ

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

osHin said...

datang nak hack sini !!! hahaha