My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

1001 kisah susah hati : BANNER tu ape eh?

Assalamu'alaikum w.b.t...

YAHHOOOOO!! alhamdulillah... Miss J dapat iklan free daripada Mr. Noh.. pasal apa? klik klik la kat nama Mr. Noh tu.. patut la tergerak hati Miss J nak bangun tengah tengah malam tadi.. rupanya ada tuah yang menanti.. syukur syukur.. ;)


YESZAA... tak sangka menang pulak.. hehe, nak cakap thanks jugak kat Cik Niena sebab tag Miss J untuk contest ni.. tahniah jugak kat Cik Niena sebab menang.. alhamdulillah, rezeki blogger baru yang bernama Jannah ni kot.. thank YOU ALLAH.. ;)


TAPII... Miss J susah hati sikit.. banner tu apa? Miss J garu kippala.. tanya Cik Niena dengan Zuan kejap la.. so Miss J pon tinggalkan jejak kat Shout diorang.. crap Miss J.. pukul berapa sekarang ni?? for sure la diorang dah tido.. maka.. Miss J pon menGugelkan diri.. takkan nak harapkan pertolongan orang je kan? lemak sangat la kalau semua nak harapkan orang, ye tak?


jumpa memang jumpa.. COMEL sangat sangat! Miss J dengan selambanya generate banner tu.. tapi tang nak copy, tengok details... 738 x 98 px.. homaigosh homaigosh! Mr. Noh nak 310 x 100.. ini sudah terlebih! cancelled la angan angan Miss J.. :(


tak putus asa lagi ni.. layan Faceblog kejap.. mane tau terjumpa kan? usaha tangga kejayaan Jannah! agak agak kalau dah blurr sangat baru Miss J menebalkan muka bertanya kat sesapa sahaja... boleh kan? tapi... jumpa widget lain pulak kat Faceblog ni.. sabar Miss J.. anda ada misi yang perlu diselesaikan.. :)


well... guess I'll give another try la tomorrow.. err err~ sebab tadi ada katak masuk dalam rumah.. Miss J ni memang fobia dengan katak.. nampak katak je terus pening.. hehe, so... mau tido... ;)


thanks sangat sangat sebab sudi membaca entry mengarut daripada newbie yang tak tau apa apa ni.. jangan maraaaa... ;p

4 comments:

Noh Kodiang said...

camni la...pegi kat blog abg terror n suh da wat header kat jannah..,pastu suh skali dia wat banner...wat header free jer...tp wat banner tak taw la.
http://abgteror.blogspot.com/

shopping2u said...

dgn akak pon bole wat jee

shopping2u said...

http://www.photoscape.org/ps/main/download.php download situ..

shopping2u said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/05/tutorial-untuk-adik-jannah-yang-1001.html

Tutorial tuk jannah..