My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

Contest : Banner/Header saya cantik - Adamainaa

Assalamu'alaikum w.b.t..


- klik pantas pantas kalau nak join! -


why is this header sooooo much much meaningful buat Miss J? 

alkisah...

Miss J join Segmen Komen Laju Laju Kat Blog Nohisme.. hadiahnya best! ruang iklan percuma kat blog beliau.. so Miss J pon try la laju laju.. tiba tiba..............

"DAPAT??? kena buat banner??" Miss J garu otak.. apa banner tu pon Miss J tak tau.. blogger baru nak belajar la katakan.. pulak, nak saiz 310 x 100 px je.. lagi la Miss J macam, what the heck is this dude? sumpah rasa bingung tak terkata! Miss J meroyan tanya kat Cik Niena dan Zuan.. alhamdulillah, diorang sanggup bagi guideline..

so berkat kesungguhan... kecekalan dan ketawakkalan.. Miss J buat pantas pantas guna Photoscape.. nak guna Photoshope tak reti.. akhirnya... 

- ni la hasilnya.. -

why is it 'Simpicity can be beautiful'? sebab Miss J seorang manusia yang sangat simple.. no make up, takde nak vogue sangat dalam berpakaian, makan pon tak cerewet.. memang, I'm living a very simple life because to me, LESS IS MORE.. ;)


4 comments:

niena shopping2u said...

laju je join ye hehe
bagus.. usaha tangga kejayaan

adamainaa said...

laju dan kemas :) haha. thanks ya join contest adamainaa :)

alif ismail said...

salam..

alif datang jenguk2 peserta contest nih...

semua gempak2...

fuh....


http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

saiazuan said...

eh knape nma zuan ad? hehe


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html