My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

you took my heart away, Mr. HH~ goodbye Mr. Boyfie~

Assalamu'alaikum w.b.t..

planning asal nak tido, tapi mata ni tak mau lelap.. so Miss J menyinggah ke blog Zuan dan Abang Jamal.. sebab diorang pesan, kalau nak terjah, jangan lupa terjah diorang dulu.. 

honestly, memang tak rugi terjah blog diorang tadi.. Miss J dapat cuci mata tengok betapa kacaknya owner header blog yang baru Miss J terjah dan follow tadi.. 


- smart kan? KLIK la untuk menyinggah.. -

TAPI.. ada satu blog ni yang mampu buat Miss J menangis.. seriously dude, Miss J tak pernah lagi nak membuang air mata mutiara naga ni untuk anything else melainkan family, sahabat dan masalah yang tak tercapai dek akal Miss J.. but honestly, hari ni memang pecah rekod! Miss J menitikkan air mata semata mata kerana...

- Mr. Haz -

why am I crying over a guy? I dont know him, and so he does.. bukan kerana entry beliau, bukan jugak kerana kesegakan superbike beliau, dan bukan juga T-shirt CSI : NY beliau.. 

TAPI!!!
disebabkan oleh
|
|
|
|
|
V

kemerduan alunan pianonya~

sangat sangat menyentuh hati.. Miss J godek list entry beliau, carik carik lagu yang Miss J suka.. finally, Getaran Jiwa - Tan Sri P. Ramlee yang Miss J pilih.. mula mula takde feelings, as I was expecting he is just an ordinary guy la kan? tapi datang je muzik...... Miss J terlopong sekejap.. not bad~ selang seminit lepas tu.. 

TIK TIK TIK!! 

"eh?? aku nanges?" UNBELIEVABLE!! chords tu macam menusuk sangat sangat kat jiwa.. ini first time Miss J menangis dengar orang lain memainkan muzik Allahyarham Tan Sri P. Ramlee.. normally, Miss J hanya akan menangis kalau dengar suara/muzik asal Allahyarham..

Mr. Hazman Halid.. thanks for the song.. keep it up!! suka sangat sangat dengar lagu Getaran Jiwa tadi.. banyak banyakkan la lagi lagu P. Ramlee ye..  ;)

p/s : korang baca blog ni live kan? bole tuju lagu? hehehe.. jangan maraaaa 

4 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

haha..xde la hensem mane biase je lah! (^__^) just ceria je..hehehe

ape pn thanks sbb buat entri ini utk aku (^__^) .. utk pngetahuan miss jannah, header tu kwn saya yg tolong buat.. saya just ckp nk pic ni letak kt sini guna kaler ini..mcm tuje..selebihnya die yg buat..

nk tgk blog die meh klik sini:
http://mesmerising1.blogspot.com/

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Bestnye...Thanks semua yang dah sama-sama support ye..

Mohd Khairi Khadzir said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/06/hairie-cerulean-di-blog-miss-jannah.html

nah baca sini!

Hazman Halid said...

Amazing entry... thanks for the recognition :) :-) :-)