My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

usaha tangga kejayaan.. YIHHAAAA! ;)

Assalamu'alaikum w.b.t...

(senyum lebar lebar dulu baru menaip..).. done! hehe, walaupun tak mengikut plan asal, konon konon nak buat slide comel la tadi.. tapi Miss J puas hati sebab berjaya buat sendiri.. senang rupenye.. takde la susah.. sia sia je susah hati meroyan royan semalam kan? ;) 

thanks to Cik Niena Yang Baik Hati sebab bagi guideline kat Miss J.. thank you very very the muchie one sista! i really owe you this one.. and tak lupa jugak kat Encik Zuan sebab sudi bertanyakan khabar banner Miss J.. jugak teramat amat terima kasih kat my dear friend Dhia Suria sebab bagi tutorial kat Miss J.. tenkiu tenkiu tenkiu tenkiu.. :)

mengapakah saya punya gif tak boleh bukak tadi? kalau tak bole bagi tengok.. so.. ini la hasil kerja Miss J.. baru nak gedebak gedebuk la bak kata Cik Niena.. tapi takpe.. the next time I'm into this, mesti menjadi punya.. practice makes perfect kan? :)

homaigosh homaigosh! tutup muka laju laju dengan bantal.. malu.. hasil kerja tak lawooo... see for yourself guys.. tata for now.. thank you lagi sekali kat Cik Niena, Cik Dhia dan Encik Zuan.. and of course, Encik Noh sebab bagi Miss J ruang iklan for free ni.. thanks jugak sebab sudi bagi sumber rujukan ye.. ;)






5 comments:

Mrs. Farhan said...

Yeayyy! Dah ada banner. Congrats. =)

+_Miss.Jannah_+ said...

welkem dear.. :)

shopping2u said...

takpe.. lih baikkan lagi nanti ...pkai photoscape ke? haaaa... pasti jgn obses wat banner lak!!!!!!!!!!!!!!hehe

+_Miss.Jannah_+ said...

Cik Niena : hehehe.. ha ah.. gune photoscape.. lagi senang, tak pening2 mcm pohotoshope.. hehe, tenkiu sgt2 :)

shopping2u said...

a'ah.. tu la.. kalau nk letak tulisan lawa2.. senang, guna kt edit biasa je.. masuk m.word... tulis kt situ pastu paste kt edit biasa tu..pkai paint.. tpi bnyak keje kna wat.. kena rajin2 mencuba :)