My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

senyum senyum senyum senyum dan senyum lagi sampai lebam~

Assalamu'alaikum w.b.t...

phewww.... hari ni Miss J beronok ronok sangat dengan Segmen SYIOK gila bersama Abe Ben.. mana taknya.. macam macam versi yang Miss J dah bw tadi.. semua BEST! sangat sangat BEST! eee~ terover excited pulak kat situ.. hehe, tapi sumpah sangat seronok!

kebanyakan yang join, semua pilih Nur Kasih.. and for sure la banyak version of it kan? tapi honestly, version diorang semua lagi SYIOK dari Nur Kasih The Movie.. hehe, Miss J gelak sampai keluar air mata la depan skrin ni haa... sampai kucing Miss J yang tengah tido pun bangun.. siap sound Miss J tepat pulak tu!

"kau boleh senyap sikit tak, meowww... bising la kau ni, meowww.. anak anak aku nak tido pon takut, meoowwww... suara kau macam petir, meowwww..."

haaaa... kalau korang tak pecaya, bagus la.. sebab Miss J tipu saje.. hehe, jangan marah.. tapi betul, kucing Miss J mengiau ngiau.. asal Miss J gelak je, dia mengiau.. so faham faham je la.. dia suruh senyap.. urgh~~ tak sporting sungguh kucing Miss J ni..

yang buat Miss J gelak tak hengat dunia.. ialah watak yang digunakan.. ramai yang gunakan Ujang sebagai hero, tapi yang nakal la for sure.. hehe, tahniah diucapkan untuk Ujang.. anda HOT hari ni..

dag dig dug.. dag dig dug.. tak sabar nak tau keputusannya.. tak menang takpe.. yang penting, Miss J dapat raaaamai kawan blogger baru hari ni.. thanks semua.. sila tunjuk ajar kat Miss J yang baru nak melangkah kat blogging ni ye.. kalau salah, tolong tegur.. terima kasih lagi sekali Miss J ucapkan.. ;)

2 comments:

Izaidin Syeril Eleena said...

dah tgk NUR KASIH blom ??
mang best woo ....

+_Miss.Jannah_+ said...

dah tengok Nur Kasih versi blogger lain?laaagi BEST dari Nur Kasih wayang tu..haha