My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

THE GORGEOUS BLOG EVER CONTEST!!

hari ni aku terfikir satu idea yang best!! memandangkan aku ni suka sangat blogwalking, so i've decided to hold this contest.. best jugak kalau dapat cuci cuci mata tengok blog orang lain, betol tak? contest ni aku bukak selama seminggu.. aku dah iklankan kat Fan Page Ini Aku Yang Punyaaa secara besar besaran.. hopefully ade la yang join.. Page ni baru seminggu je... tapi, pengeLIKE nya dah cecah 1K++!! thanks kat admins page lain yang sudi support aku ;)


pasal contest ni ke?? here's the details! :D



  1. dibuka selama seminggu bermula hari ni... 7 Mei 2011..
  2. 14 Mei aku akan umumkan pemenangnya..
  3. HADIAH akan diposkan.. takkan la buat contest takde hadiah kan.. melampau!haha.
  4. macam mana nak MENANG?? tinggalkan saje link blog korang kat page aku... aku akan follow, dan aku akan usha blog korang.. ;)
SIMPLE tak?? join la!! bole promote blog kawan kawan korang yang korang rase cute jugak.. BEST WISHES!! ;)

1 comment:

officially19 said...

ina terbuat 1 entry khas utk contest ni..xpe ke?
ni link blog ina http://official19.blogspot.com/

ni link entry tu...
http://official19.blogspot.com/2011/05/gorgeous-blog-ever-contest.html