My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

busy busy busy!

Assalamu'alaikum!!

waduh waduuuhh.. busy betol la baru baru ni.. Cabaran 30 Hari Mr. Makan Dalam pon aku tak sempat nak update!! uwaaaa... tak berdisiplin betol la kau ni Jannah wey.. macam mane la nak update, ironing melambak, rumah nak kena 24/7 kemas.. masak.. dan segala keroje keroje keperempuanan la yang perlu disetelkan.. baru boleh nak online.. aduyaaaiii... ;p

okay okay.. hari ni just nak bagitau yang aku ade SUB BLOG wey!! jemput jemput la singgah okay? haaa... sub blog tu hanya untuk perkongsian minda.. yang blog utama ni, untuk bebelan seumur hidup.. TAPII... of course la aku akan mengupdate dua dua sekali.. mana boleh menganaktirikan blog kelahiran sendiri kan..

haaa.. okay okay.. bagi yang follow tu.. jemput jemput la menyinggah ke santapan rohani di sana ye.. semoga kite semua sentiasa dirahmati ALLAH hendak-Nya.. Amiinnn ;)

1 comment:

kienah starz said...

ehemm3.....jannah da jd ladies da wei.....i like that....hahaha biaq btol ko ni jannah??....leh cye ke???