My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

benci giler kat OTAI blogger!!

GRRR!!! Miss J rase macam nak campak je laptop ni jauh jauh!! kenapa?? geram, benci, menyampah, meluat!! kat sape?? kat OTAI blogging ni!! antaranya?? UJANGABE BENAYEEM dan INESEN... benci benci benci!!!

ohh!! penuh emosi Miss J menaip ni!! sumpah geram gile kat korang ni tau tak?? tapi SEBENARNYA takde pape pon.. gimik je lebih.. tapi MEMANG ada story yang melibatkan otai otai ni..

al kisahnya..

rutin biasa Miss J petang petang ni.. sediakan minum petang untuk ayah Miss J.. menu hari ni, jagung rebus dengan pisang goreng.. jagung dah siap rebus, tinggal nak goreng pisang je la kan? so sambil tu Miss J pon melayan blogwalking ni haa.. first lepak lepak kat blog Inchek IR ni, saje la nak cari cari tips yang bole digunakan untuk blog ni.. ternampak pulak nama Abe Ben kene tag kat situ.. eh? main balas balas blog la diorang ni.. menarik! macam perang manja pulak..hehe. layan pulak reply Abe Ben kan.. hehe, Miss J gelak sorang sorang.. macam kiut je diorang main balas blog ni.. 

pastu Miss J ke blog Inchek IR lagi.. nampak pulak nama Ujang di situ.. entry biru? Miss J ni 'lemb' sikit.. so Miss J klik pulak kat situ.. ALLAH.. terbaca ape yang tak patut Miss J tau sebelum masanya.. tapi Miss J gelak jugak.. hadoyai.. borek otak masok ilmu tak boto ni haa.. tapi takpe.. Ujang ni pon dah mintak maaf, so takde hal la kan..hehe. 

dari blog Ujang tu Miss J melompat lak ke blog Ayeem.. tersenyum itik Miss J baca kenangan dia kene denda cikgu dulu dulu.. sebab Miss J pon selalu kena denda jugak.. NAKAL la katekan..hehe.  eh eh.. ade P/S?? ade pulak Faiz ngan Inesen.. santai jap la jumpa Faiz.. aiseyh! kaki wrestler ke dulu.. haha, Miss J gelak lagi.. teringat pulak zaman sekolah dulu dulu.. 

okay, jom  terjah Inesen pulak.. mesti dia ni INNOCENT kan? SUBHANALLAH!! teros Miss J tutup windows! hahaha, tak sanggup nak usha dah.. sebab... korang tengok la sendiri.. TAPI.. perempuan tak digalakkan baca la.. sebab tu hal LAKI yang punya... huhu, berpinau otak bak kata orang melakau ha.. haduyyuuiii.. macam macam.. Miss J geleng kippala.. ;p

tibe tibe.. Miss J dikejutkan dengan satu suara!!

"ape tak senonoh keje ko ni?? tengok pisang ni dah jadi ape??" 

ARGHHHH!!! melompat Miss J pegi dapur! bau HANGIT dah masok lubang hidung.. tak mau tengok tak mau tengok.. DEMM!! berkarak HITAM!! Miss J mampu senyum, sengih sengih je bila mak membebel.. tapi dalam hati... bukan main MENGGELAK lagi! haa!! padan muka kau!! layan otai otai tu lagi.. hamek!! RENTUNG pisang goreng kau! ;p


- sah sah bikin jatuh saham! -

dulu nenek moyang pesan, jangan nyanyi kat dapur, nanti dapat laki tua.. sekarang ni, MODEN kan? Miss J nak pesan, "lain kali jangan BW masa masak, nanti makan ARANG!"

3 comments:

Umi Asura Sanusi said...

ingatkan ayam goreng tadi..rupe2nya pising goreng ka..haha..ok la tu goreng pisang, jadi ayam..

entri terbaru
review movie nur kasih

Ujang9897 said...

wahahahahah

pernah kena juga time masak burger..=)

+_Miss.Jannah_+ said...

umi : ahahaha..kalau ayam la kan,Miss J rase dah takde rupa ayam dah..hehe

ujang : hehe..terbaik la burger rentung ;)