My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

apa kau ingat kau tu MENTERI PASOLA??

another story to share.. oh sorry,semenjak dua menjak ni entry manjang hangen satu badan la sayang sayangku sekalian.. maybe faktor hormon.. or maybe faktor gaduh ngan pakwe.. ahakz! normal la tu kaaann.. okay okay,back to the story!

"kalau kau agak agak nak kawan dengan aku lama,jangan kau sebut sebut lagi nama manusia tu kat aku! FUCK!"

aik?? ade jugak orang macam ni?? sebelum korang nak salah faham, meh la aku terangkan.. sumenye berpunca dari diri aku sendiri.. ye la.. aku ni jenis lepas cakap.. lantak kau la kalau nak terasa kan? macam kau tak pernah buat orang terasa pulak kan? TETTTTT... tak normal la derr kalau kau tak pernah sakitkan hati orang.. salah aku, apekah?? haha, aku pegi suruh pakwe kepada best friend aku untuk berchatting dengan ex pakwe best friend aku tu.. and of course, dorang ade sejarah pahit sampai masing masing tak bole dengar nama langsung.. aku pulak niatnye nak menyakat, sebab encik A ni selalu bahan aku kaw kaw.. so, adil la kan?

persetankan.. yang aku tak tahan tu.. ayat kat atas tadi la.. hey, kau ni pegang mazhab mane derrr.. Rasulullah SAW yang mulia lagi maksum tu pun tak pernah letakkan sebarang syarat untuk umatnya.. inikan lagi kau yang bukan nobody nobody but YOU tu kan.. agama mane kau pakai? aku tak perlu nak keluarkan hadith qudsi ke, riwayat tarmizi atau muslim, sebab no one cares to read it.. hey, ini FAKTA. memang minor sangat yang suka baca blog islamik.. :)

haaa... lagi satu budaya MELAYU.. bukan aku nak kutuk, ini memang kenyataan.. asal nak carot je, SPEAKING.. hey, dah alang alang kau nak menyumpah tu, nak speaking sangat kan, kau bagi la ayat power derrr.. setakat FUCK, FUCKING BITCH, DAMN, or whatsoever tu.. anak buah aku umur 5 tahun pon boleh sebut derrr... bukan nak cakap aku ni BAGOS sangat ENGLISH EDUCATIONnye.. TAPIII.. kau tak perlu nak maki maki aku guna ENGLISH LANGUAGE la derrr.. gua tak minat nak dengar derrr.. kau simpan la zikir SUCI maki makian kau tu derrr.. makan sorang! tak kuasa gua nak layan lu ni derr..

KAU INGAT KAU MENTERI PASOLA NAK LETAK LETAK SYARAT BERKAWAN?? hey, kawan kawan aku yang lain 1000 kali ganda lagi bagus dari kau, tapi tak pernah bersyarat syarat macam kau.. HAMEK KAU.. ;)

2 comments:

kienah starz said...

ganas seyh ko ni....;p

+_Miss.Jannah_+ said...

selayaknye bagi mcm tu..haha