My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_success!!_+_||

solay solay sume...hehehe..wink wink..mau bercerita ni..lepas 3 hari kot x update..hehe..inbox ko selamat la kan kinah kan?haha.kalo x..manjang penuh dgn update dr aku je..hukhuk,bkn selalu..ko ni pon...berkire btol ngan aku kan?majok seminit...hehehe.

dijadikan cerita...aku nak update byk..tp mate dh ngantok..so..aku nak story psl kesinambungan assignment kwn aku ni..ptg td..aku x brape nak sihat..so aku nak melandingkan badan n melelapkan mate..demam la katekan..satu bdn penat..penat ngemas umah x ilang lg..haaa..tu nanti aku story,knape sampai 3 ari x ilang2 penat...TUNGGUUUUU....hehehe

so...aku memejamkan mate..aku rase aku baru je lelap..tibe2..aku terbangun..mcm biase..bangun2 je aku tros carik hp..ade msg!!hati berbunga..ingatkan cik abg..dgn segala mamai tahap infinitinye aku bace..

yeah!!tahniah kpd kite berdua!
krn telah melaksanakan tugasan BEL dgn jayenye!!
muahahaha.

GOD!!alhamdulillah..assignment aku tu approved!!hahaha.aku suke sgt2..syukur ya Allah..padahal aku main tibai je buat bende tu..sbb aku sgt2 x paham dgn nate tu...aku buat mcm aku tgh beborak ngan org je speech tu..patotnye formal,tp aku informal..suke2 aku je nak ngarot..tp..approved..alhamdulillah...

ini maknenye....TIKET UTK KE JB SUDAH CONFIRMED ADE!!! yeaaaahhhh!!!!bersemangat!!huuuuu....x sbrnye nak jumpe dia..ikotkan hati..aku nak g ipoh skrg gak..nak jumpe dia...nak spend time ngan dia..bg semangat kat dia utk final exam..sbb dia pon ade 
mentioned nak spend time together kat ipoh..tiket sah2 la dia nak belanja..tp..aku x mo..sbb nanti dia xde duit nak mkn..walopon dia ckp dia bole saving..tp aku x nak susahkan dia..biar la..x lame lagi je nak bulan 5..better jumpe time dia free..skrg ni dia bz ngan kuliah..nak final lagi la menggile bz dia..dah la lecturer dia dh cop dia student bermasalah..manjang x siap assignments..haha.eleeeehh...bkn salah dia pon assignments x siap..sape suh bagi melambak2..lom sempat abes satu,dah tambah lagi tiga..kalo aku pon bole gile..haha,baekk punya bekap...buah hati kesayangan...hehehe.

aduyaiii...mau tido...sok la baru update pasal kepenatan tahap maksimum tu...hehe.nite2 :p

1 comment:

kienah starz said...

sunyi dashboard aku xde update dr ko....hahahhaa wahh....bez nye ko....sronok2!!!