My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_done_+_||

alhamdulillah...
selesai juge akhirnye..
BEL utk ika..
haha,leh buat novel ni dow!
mcm best je tajuk die..
ngee~~
agak ting tong juge la di sini..
sbb x dpt tido..huhu
tp xpe..
mlm kang tido la jannah oi..
bknnye x penah x tido kan?

yg nak dijadikan citer..
ni la ctr sebenanye..
haha..

- my boo -

sbb...
td gayut kejap..
actually x tepike pon nak kol..
aiseh,stetmen x bole blah je!
haha.
ntah camne ntah..
tgh tekun2 aku wat keje..
ecececeh..keje la sgt kan?
wat assignment org..hehe
keje gak kan? ;p
tibe2..
delivery report!!
means that inbox die dh cleared..
bile inbox cleared..
maksudnye dia x tido lagi..
n dia tgh pgg hp maknenye...
hehe,ade gaye mcm die ni x?

|
|
|
|
V

- skali tgk pose dh mcm laki aku lak -

haha..x bole blah!
so..
sambung balik story..
tergerak la hati nak kol..
sje tnye khbr..
sbb dua hari aku wat bodo je kat dia..
xde la bodo sgt kan..
cket je..hehe
as expected..dia jawab..
tadaaaaa!

soalan pertama!

ape bende ni?

haha...opkos la dia refer kat msg2 aku!
tros aku ckp aku dh mls nak pike..
tunggu jumpe nanti baru clear up sume..
so..
mcm biase..
ke laut sume problems kitorg tu..(problems la sgt!haha)
haha.
ni yg best ni..
gado2 je,ke laut..
sakan la piknik kt laut wey..haha
borak2 mcm biase..
sekadar tanye khabar n lepas rindu..
dia pon dah ting tong..
baru abes wat assignment..
seb bek sok dia xde kelas..
bole la melantak tido..
jgn miss solat jumaat suda..
mmg nak kene la tu..
haha.

aku x tau la..
telinga aku yg problem ke..
hp dia yg problem..
sbb..kejap2 dgr,kejap2 langsong ke hutan la suara dia..
at d end kitorg pon mls nak borak lame2..
kang dia ckp aku x korek telinga..
aku pon nak ngutuk hp dia..
haha,gado la sampai lebam jannah oi..
kdg2 sampai bende yg lawak pon x lawak dh..
mne x nye..
manjang suh ulang je..
haha.

b..
sy rase nanti kite kene g cek telinge same2 la..
kene kompemkan sape yg problem ni..
kalo x..
masalah anak2 kite nanti..
chewah!!
tgk2..
dah pandai berangan!!
awk la yg ajar sy ni b!
hish!
sile bertanggungjawab ok? ;p

ok2..
mau out..
suda best menconteng arini..
hehe..
hari yg indah.. ;p

2 comments:

kienah starz said...

ade sje post ko yg memenuh kn inbox aku...hadoi

+_Miss.Jannah_+ said...

hahaha...ni namenye xde keje carik keje..haha