My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_sibuk nak tiru jugakk_+_||

CHAAKKK!! mlm td ahkak tido awal lagi... so.. segala pinggan mangkuk akak tinggal je kat sinki tu.. gahsak la korg... wa dah clean abes sinki smlm.. lu olang sume makan maen longgok je.. wa x nak campor ok? aduyyaaaiii... cacat betol anggota tangan adek2 wa ni.. n hasilnye.. pagi2 lagi mak dah memperdengarkan ceramah kekeluargaannye lagi... ya iyalah makk... aku dgn redhoonye mengiyekan saje.. dgn kepala yg terangguk2... aku tayang muke anak solehah aku... padahal dlm hatii.... dah dah la tu mak... x larat nak dgr ni.. haha, jahat kan? ;p


dah nak BERLAKI pon wat keje kene bersuruh..
wat la sendiri!!

eh eh??? GREENLIGHT ke tu?? YAHHHOOO!!!! Mr. Ekey.. jom kite g nikah skrg!! mak sy dah bagi izin tu.. haha, nampak x nampak x?? gelojoh GILE kan?? it's okay.. bukan korg je yg pike aku ni gelojoh.. Mr. Ekey pon dah ckp bende yg same kat aku.. hey, ini bukan gelojoh okay? ini la yg dikatekan...

benda yg baik jgn dilengah lengahkan...

haha, very nice one kan? adeee je jawapannye.. mane mak aku x naik darah dgn aku.. sepatah die ckp.. berpatah2 aku balas balik.. haha, hilang sejuuk perot mak ngandung! ;p haaa... 

balik dgn entri ni tadi.. intro panjang sgt pon org x suke bace.. kan? ;p ingat lagi x aku dgn photoscape? kalo x ingat.. sile rujuk entry ni.. klik la ye.. utk revision same2.. -----> ...ngade ngade... <----- tapii... lbh sng aku ringkaskan.. pic kat header aku tu.. ade la org tu kan... dia pon sibuk2 gak nak edit2 gambo mcm tu.. jeng jeng jeng!! siapekah??? Mr. Ekey la.. haha, utk pengetahuan korg jugak.. aku dah x bole nak kutuk dia sgt kat sini.. sbb dia suda bookmark belog aku ni.. uwaaaa... so ANYTIME dia bole pantau aku.. haha, b.. xmo xmo.. sy kutuk tu tandenye syg.. ;p

begini kisahnyeee...

syg.. nape pic kite bole kua kat wall b?

(aku blurrr..bile lak aku post gambo kitorg?)

gamba pe?org post link blog je la..

(dia pon lagi la blurr)

ni haaa...ade gamba yg syg edit tu kat wall org..
mane link blognye??

(lepas kubelek wall dia..pakwe aku ni mmg nak kene ni!)

itu la blognye b oi.. 
mane la org tau link tu nak kuakan pic kite pulak..

(kitorg same2 tergelak besar! dua2 pon sengal..)

nice one.. pandai syg wat eh?

(eh..tu perli ke ape?)

mane pulak pandainye b..
phototscape je..
nak gune photoshop layer by layer x reti lagi..

(maluuu.... tutop muke lagi!)

bak cni satu pic syg..
xmo pic yg same..

(aku dah garuk kepale.. mane ade dh gamba lagi)

amboii.. gune je la pic yg byk2 tu..
gamba org kat dia bkn main byk lagi...
gamba dia satu pon xde..
org kene amik kat wall adek2 dia baru la ade..

(mule la kua ayat standard dia)

b mane suke amik gamba sendiri..
nak jugak ade dr xde kan?

(bebel2 gak.. tapi tgn laju je snap sane sini)

org dah sent kat inbox fb..
muke selekeh..
baru bangun..

(sape suh call 2.30 pagi?? mmg selekeh jela mukenye.. ;p )

hahaha!! comel!!

(dusyum!!! perli aku lagi la tu..)

muke selekeh la!

(tgn dah kepal2 jd penumbuk ni.. haha)

erm...
syg... japgi la kite im balik..
6.30.. bole x?

knape lak??

org nak edit pic mcm yg syg wat tu..
bole?

(nak jugaaaaaaaaaaaakkkk!)

sibuk je nak tiru... haha.

biar la! nanti dah siap b inbox balik..
tapii... jgn letak kat wall!!
kat blog bole..

ewaaaahhh!! xnak!
nak simpan dlm hati je..
bole?

tampal je kat dahi tu..
biar sume nampak!

kurang asam!! lagi2 aku terkene.. haha, saboooo je la! abaikan part aku kene bahan.. sbb aku nak mintak bekap dr korg.. SIBUUUUKKK je dia nak tiru aku.. KAN KAN KAN KAN KAN KAN??? xpe2... kite tgk hasil budak GRAFIK buat! nanti aku post kat sini ye.. itu pon kalo dpt permission dari dia.. sbb td mmg dia dah bagi greenlight.. tapii... tgk la nanti.. mesti dia ubah balik keputusan tu.. haha, x bole kutuk lebih2.. nanti kene marah ;p

tata u ols.. muah muah! ;p



2 comments:

kienah starz said...

mmg lawak laa pakwe ko tu...;p

+_Miss.Jannah_+ said...

dia kaki bahan ko tau?hahaha.sakit hati je borak ngan dia..haha