My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_hati batu_+_||

tadaaaaaaaaaaaaaaa!! i'm back okay? hari ni mood aku sgt baik! i'm totally A-okay! dr pagi tadi asyik tersenyum je.. sampai mak aku pon pelik.. slalunye, aku ni la yg paling MALAS nak mulekan keje2 umah.. tp... pagi td kul 7 lagi aku dah start rutin harian aku.. perghh.. tercengang mak aku tgk... mesti die pon terharu, RAJINNYE anak aku ni.. sejuuuk perut aku ngandungkan die dulu.. haha, kalau la mak aku tau perkara sebenar kan..?


oh Mr. Ekey.. blom jumpe lagi sy dah angau mcm ni.. mcm mane la kalo dah jumpe nanti kan? mesti sy x nak balik melaka dah.. haha, mengarot! nak mati kene belasah dgn mak?


call pg td buat aku teringat something.. mlm smlm, sblm aku terlelap.. hati aku ni rindu sgt2 kat dia.. aku rase mcm dah lame sgt aku dgn dia x borak.. mulenye aku tahan je emosi ni haaa.. jgn nanges jannah.. be tough.. dia nak exam tu.. biarkan dia settle down dgn tanggungjawab dia dulu.. tapiiiii.... airmata ni gedik jugak.. nak gak die mencemar duli pipi aku dgn mengalir2 kat pipi ni haaa... aku dah malas nak layan, aku tekup muke dgn bantal.. tido lagi bagos dr layan jiwe.. tapiiiii.. lagi skali tapii pon bole kan? ngeh ngeh ngeh ngeh.. tapiiii... mulut ni ringan sgt menyeru2 name dia.. agaknye sampai tetido kot.. x putus2 aku doa Allah bukakan hati dia utk call aku.. 


mungkin Allah perkenankan doa aku.. mmg betol dia call.. suara hati aku sampai jugak kat dia.. org ckp, kalo jodoh kuat, fikiran kite akan sampai kat dia.. tapiiii lagi.. tu org je la yg ckp.. tapiii kebanyakannye betol2 terjadi n tepat.. ape2 pon.. thank you Allah.. terima kasih sbb gerakkan hati dia... 2 jam.. bole tahan jugak penangan cinta ni eh.. rase mcm baru berapa minit je borak dgn dia.. tapii... call kali ni la yg buat aku paling byk gelak.. x bole blah sungguh! knape?? aku nak share satu je la.. sbb sumpah aku ingat bende ni sampai bile2... haha, mmg kurang asam punye pakwe... kaw2 aku kene tepat td..


kisahnye bermule bile aku terbace blog ...Cik Evalieyana... ni.. aku seronok tgk die berkongsi msg2 jiwa antara die n tunang die.. which i thought that tunang die tu sgt2 la sweet sbb sgt2 la romantik ok??? i jeles!!! nak jugaaaaakkkkkk mcm tu....... bkn la aku sengaja nak meniru, tp ntah mcm mane ntah, mlm td aku dtg mood jiwa... n aku pon nak test gak Mr. Ekey ni.. sejiwa ke x.. haha, ni la ape yg terjadiii.....(awal2 tutup muke.. malu sehhhhh!)


b...kalau la dari dulu lagi sy tau mcm ni la rasenye hepi dgn awk...
kalau dari dulu lagi sy dgn awk...
mcm mane rasenye eh..?
kalau dah skrg ni pon angau mcm nak gile..
agak2nye kalau dr dulu pulak mcm mane rasenye eh??

p/s : aku x reti la nak buat ayat2 jiwang... tu yg jadi x seromantik mood tuhh... haha, sile la gelak puas2.. malu ni weeee.... haha.

dann... hati aku agak berdebar menunggu jawapan dia.. dag dig dug... dup dap dup dap dup dap... tlg la.. sy nak tau jwpn awk.. huhu, kencang jantung weee... rase mcm lepas lari 4 x 100m je.. waka waka eh eh.. haha.

ingat b ni power sgt ke??
b mane ade kuase nak kawal masa..
mane boleh nak patah2 balik!

kurang ajar!! tros spoiled mood jiwa aku.. tegelak2 aku dibuatnye.. hamek kau jannah!!! pakwe ko ni hati batu, x bole dibuat jiwa2.. dia punye suke x payah nak ckp la we... gelak besar dia.. hampeh betol la awk ni b... td kate nak manje2.. dah bile dtg mood org nak manje2, awk pulak bwk hati batu awk tu dtg skali.. haha, x menjadi jiwang aku mlm td.. eee.. menyampah!! gedik!! x kuasa mak nak layan loyar buruk ko tu nyahhhh... kalau dia ade dpn aku ni, mmg dah lame aku sekeh2 dia!!

(tuka ctr sbb dah bengang.. haha)

b... org konvo bln 6 ni tau..
14-17 jun..
tp... b x yah dtg la.. sbb kuliah dah start kan?
lgpon time tu ari keje...

alaaa.......nak dtg..

(hati bebunge suke..)

x bole la b nak gelakkan dia pakai jubah konvo..
mesti menggelebeh je jubah kan??
haha!

(nampak x nampak x??)

kurang asam lagi skali tu b!!! haha, aku tau la aku ni katek!! ade ke patot dikutuknye aku mcm tu skali.. ye la... aku ni tinggi x sampai pon 5 kaki.. dia 6 kaki lbh.. dasar gergasi punye b!! haha, gergasi dan org kerdil berjalan bersame2.. comel x??? haha, naseb awk la b.. sy mmg tinggi takat ni je.. jgn byk komplen... haha.

hangeeennnn je aku borak ngan dia.. asyik2 aku je yg kene.. xpe2.. tunggu la naseb awk lak b... sy kenekan awk balik.. huh! majok sbulan, haha.

ok.. azan sudaaahh... tata for now :p

4 comments:

kienah starz said...

post kali ni mmg lawak.......hahahaha aku ni yg tukang bc pon bleh gelak2 smpai kwn aku tegur aku ni bengong gelak tibe2....;p

+_Miss.Jannah_+ said...

jgn kate kau sorg je gelak kinah.. dgn aku2 skali gelak besar.. haha, sengal kan? suke sgt mengenakan aku.. tunggu la dia.. aku jumpe dia nanti.. tau la camne aku nak balas balik.. haha.

La.doLce_e[v]a('',) said...

ahhahhaha.. ikut gelak jugak... demm je =))

+_Miss.Jannah_+ said...

bkn setakat demm dah poyar dia tu eba :))=)) taraf B******T pon ade gak =)) saboooo jela =))