My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_ngade2_+_||

- sedetik lebih -

haaa...
mmg xde cerita lain!
mmg sumenye psl dia je entry aku baru2 ni..
so many things happened..
i just cant take it anymore..
tp..
positif itu perlu!
so..
i'll make move on my own..

ooppsss..
jgn salah faham..
kami masih ok..
just x brape nak ok sgt la..
skali lagi,dia xkan amik pusing..
lelaki mmg mcm tu ea?
ke..
laki aku ni je yg spesies mmg x amik port?
hmm..
pape je la..
malas nak ingat those things..

dlm sedih2 tu..
aku carik jalan hepikan diri sendiri..
contohnye..
malam tadi..
dgn mata yg berair x benti2..
aku g godek2 photoshop..
konon2 nak edit mcm pro la kan..
niat kat hati nak edit gmbr kitorg..
tp...
dah namenye bodo ict..
mmg blurr!
so..
aku kene tunggu mentor aku abes exam..
baru aku leh study dgn die..
so..lupekan photoshop itu jannah!
gune je la photoscape..
haha,malu la gile!
stetmen x bole blah btol!
x canggih kan photoscape?
malunye..hakhak.

aku sbenanye nak crop ikot shape..
tp..
x reti la!!!
so...crop mcm biase je..huhu
oh lupe!!
ni gamba asal yg aku nak edit..

yg ni...



dan yg ini...



soo..
bole bayangkan x motif sebena aku?
haha..gatal je kan?
menyempat saje nak gatal..
ish,berubah btol la ko skang ni jannah!
haha.
tp malangnye..
krn kebutaan aku terhadap it..
maka aku scr otomatiknye x reti nak crop...
jadi...
ini la hasilnye...



arghh!!
jgn tgk lame2!!
malu malu malu!!!
mcm tajuk entry ni jugak..
gamba ni aku namekan sbg..
NGADE2..
haha.
haaa...
ade rahsia di sebalik balloon tu..
sebenanya..
aku nak sorokkan kaki kwn aku..
nak sorokkan kepala adik dia yg comel tu jugak..
haha..
mane bole bagi org lain enteprem!!
ni kan kisah chenta aku ngan dia je..
kan kan kan kan kan kan??
haaaa..kan??hehe

dah siap edit2..
pagi td aku wat last touch up..
then..
tepike nak letak profile pic fb..
tp..
TETTTTTTT...
kontroversi nanti u!!
mak i x tau psl dia ni...ngee~~
n nanti ade je gosip2 yg x best dr org2 tertentu..
haha!
so..
aku pon send kat fb dia..
tp inbox jela..
dia mane suke publisiti..
nanti kene bahan ngan member2 dia..
mcm malam kitorg gayut aritu..
haha,kaw2 kene..

LAGI JAUH GAYOT DEK...

mmg siot la dorg..
sian aku kat dia..
dpt member2 sengal mcm tu..
padahal dia pon dua kali lima je..haha.

again.
b..
sy kutuk awk blkg2..
jahat kan sy ni?hehe.

ok la..
outta!
setel dah tanggungjawab ni..
haha,bodo je ayat!

p/s :

zulfikri..
sy cinta awk sorg je tau..
xde dah org lain..
ngee~

4 comments:

kienah starz said...

dont worry....lelaki mmg gtu...,.ego nye lbey2....but still love us....be happy always okey....(^_^)

+_Miss.Jannah_+ said...

dia ni bkn ego ko tau x..dia ni mmg x amik port..haha.so aku kene byk sbr dulu..jumpe nanti baru aku ketok dia abes2..haha.for d time being,ikot je cara dia.. :p

kienah starz said...

tp kdg2 sdey gak kte die buat nye kn

+_Miss.Jannah_+ said...

tau xpe..tp..aku pgg satu je..persamaan wujudkan keserasian..perbezaan tu melengkapkan.. :)