My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

semester yang gelap

Assalamu'alaikum w.b.t..

lama rasanya jari ni tak menaip kat blog ni.. kekangan masa dan kesibukan aktiviti harian kot yang menjadi penghalang di antara kau dan aku, wahai Cik Blogku yang dah berhabuk, lagi bersawang..

oh ye.. Jannah rasa macam nak berblog semula.. seronok tengok kawan kawan blogging dulu dah kembali aktif.. masakan mahu dibiar sahaja tanpa meng'update' kan? nak nak pulak tengah cuti semester ni, lagi la banyak masa nak menulis blog! :)

sebut saje cuti sem ni kan.... this is what I have in my mind...


- ehsan Encik Google -

YAHHHOOOOOOOOOOOOOO!!!!! hello home, missed me? hell yeah, I miss you soooooooooo muchie muchie much darlings! ini masanya untuk TEBUS TIDO.. inilah masanya untuk BERJIMBA.. inilah masanya untuk TENGOK TV SEPUAS HATI.. dan inilah masanya yang paling TEPAT untuk katakan TIDAK kepadaaaaaaaaaaa..................





well bubbye buku... tak sanggup rasanya nak hadap semua buku buku ni... oh oh.. ada sebabnya kenapa! sem ni adalah sem yang menggila! paling gila dalam sejarah Jannah menuntut ilmu! kenapa??? sem ni adalah sem di mana segala killer subjects, segala subjek 3 jam kredit yang mampu menghancurkan kegemilangan keputusan exam.. tipu?? eh tak tipu... DOSA menipu... ;)

al kisahnya... Statistics for Engineering, Hydrology, Theory of Structures, Reinforced Concrete Design, Differential Equation, Traffic Engineering... semua killers ni disatukan dalam satu sem ni.. dengan carry marks yang rendah, kami harungi FINAL EXAM dengan gagahnya.. dan berazam untuk bercuti sepuas puasnya..

namun, hakikatnya......... barusan saja tamat exam 15 Januari, 21 Januari tu dah keluar results! hampeh sungguh.. saboooo saje la... check punya check....

- Differential Equations -

Jannah failed kat subjek ni... dengan CGPA yang tak sampai 3 pointer... dengan GPA yang cukup cukup makan untuk dapatkan duit PTPTN sem depan... menitik jugak la airmata ni.. serasa segala usaha tak berbaloi dengan hasilnya... TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....

- Surah Al-Insyirah dan Terjemahannya -

bukankah janji ALLAH itu pasti? mungkin sem ni sem kejatuhan.. mungkin sem depan, ada kesenangannya.. ALLAH telah menjanjikan kesenangan bagi mereka yang berusaha.. ALLAH pasti hadirkan kekuatan dalam setiap kelemahan hamba-NYA... so.... Jannah kena berusaha lebih lagi!!! :)

chaiyok Jannah chaiyokkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

3 comments:

NASZ said...

sabarlah. mungkin ada hikmah di sebalik apa yang berlaku. yang penting sekarang, jangan give up. ok?

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

+_Miss.Jannah_+ said...

terima kasih abg Nasz.. :)
rasa nak give tu takde, tapi rasa frust je.. hehehe

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/