My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

woot woot!! akhirnya, Abe Ben ke inboxku~

Assalamu'alaikum w.b.t..

- KLIK KLIK! -

AMARAN KERAS!!
ini bukan segmen Abe Ben ye..
ini la kisahku dan Abe Ben!
sila baca dengan senyuman tahan jeles okay?

mood sangat EXCITED okay? :D

petang tadi, Miss J mempoyokan niat nak add Facebook Abe Ben la konon kononnya.. so apa lagi, Miss J menterjah ruangan SEARCH.. eja B.E.N A.S.H.A.A.R.I dengan penuh berhati hati.. *kalau salah eja kang, Ben lain pulak yang keluar.. Bentong pon Ben jugak kan? gotcha!! jumpa.. excited lagi ni tau? dengan confident ADD AS FRIEND..

"sorry, this user already has too many friends."

oh... HAMPA yang teramat sangat! dengan nada sedih Miss J tinggalkan mesej je kat inbox beliau..

"salam..
Abe Ben..sy dah x bole add abg..sbb dia cakap this has too many friends..
*hampa..  :( "


6 hours later..

"cuba add ben ashaari jr"

OMG!! Abe Ben reply? excited gila~

"semoga terus success Abe Ben!"

"terima kasih Nurul.. terus beri sokongan pada ben.."

hu mak ai.. kembang kempis hidung.. baru je semalam Miss J je buat wish nak borak dengan Abe Ben, hari ni saje ALLAH dah makbulkan.. terima kasih Abe Ben yang sudi melayan kerenah Miss J ni.. terima kasih atas segala tips blogging dan semua segmen yang menarik macam JOM TERJAH, DRAMA KREATIF, TUKAR SUKA SAMA SUKA.. dan baaaanyak lagi la.. semua tu banyak membantu Miss J.. terima kasih sangat sangat.. :)

p/s : sape cakap Abe Ben sombong? dia tak sombong la.. kalau dia tak reply tu maknanya dia busy okay? *mandai mandai je aku ni.. :)




4 comments:

Lulu Caldina said...

dia memang tak sombong :)

niena shopping2u said...

dia xsombong la.. spe yg ckp tu jeles..lau kte tnya dia konpem dia jwb..

alif haris said...

hhehehe .. tahniah da dpt add beliau :)

Zuha said...

bagusla dapat berkenalan ngn die..

congrats...

http://mat-jungle.blogspot.com/