My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

TOP ke entry Miss J??

Assalamu'alaikum w.b.t..

- curian dari Mr. Google lagi -


AMARAN!!
ini entry berbaur perasan tahap babun ye..
sila jangan sakit hati..
saya memang begini..
heboh macam kapal nak tenggelam..
sila maafkan saya ye...
peace you all!

Miss J selalu tertanya tanya.. layak ke aku ni jadi blogger yang baik? berkualiti ke entry aku? kenapa aku berblog? untuk siapa blog ni? dan 1001 macm lagi soalan yang selalu mencumbui mencemburui diri ini.. *ayat mintak pelempang.. sila lempang saya laju laju.. ;)

Miss J tak rasa entry Miss J bagus.. TIDAK sama sekali.. masih banyak lagi yang Miss J nak baiki.. kadang kadang, nak share dengan orang pon malu.. nak mengaku ada blog pon malu.. kenapa?

"poyo je ada blog, tapi isi semua jahanam!"

haaaa... Miss J takut nak dengar ayat macam tu.. tak syiok la kalau bukak bukak comments je, dapat komen komen yang siotan kasar macam tu kan? Miss J ni dah la lemah lembut hatinya, cepat terusik, dan berjiwa halus.. *sila muntah! so Miss J tak bole la dengan ayat ayat kasar ni.. mesti rasa nak baling batu menangis airmata mutiara naga.. ;)

ah, mengarut ni! TOP ke entry Miss J? most of entries Miss J akan share kat social page yang Miss J create.. untuk renungan bersama dengan para LIKERS.. *ada ke istilah tu? tibai je la kan.. dan.. bila Miss J search shared links yang Miss J dah post... *kononnya nak tengok la, ada ke orang sudi nak layan kerenah Miss J kan.. so, here's the results!

- kali ni sumber dari saya sendiri.. -

wow! ada jugak orang sudi share entry Miss J.. honestly babes, Miss J memang terharu sangat sangat.. alhamdulillah.. ;)

but WAIT! pasal prank Jozan tu pon diorang share? haha, sabar je la.. sukanya hati tengok hasil search ni.. tak bole blah, pasal Miss J konvo pon kena share jugak ye? ini yang nak love likers tu semua to the very maximum level ni!! I love you soooo much guys.. thank you sangat sangat.. ;)

tapi ada satu entry tu yang tak naik kat situ.. kalau tak salah, lebih dari 50 orang yang share entry tu.. maybe sebab dah lama post, sebab tu dia tak naik kat results.. entry pasal perempuan cantik jadi hodoh tiba tiba.. interested? mau baca? KLIK KLIK!! 

bila dah main search tu, baru la rasa bangga sikit sebab ada jugak yang sudi menjengah ke blog Miss J yang serba kurang ni.. makin bersemangat nak hasilkan entry yang menarik!! go for it Jannah! mesti bole punyaaaa.. ;)

untuk semua likers page, thank you for supporting me.. you guys are absolutely BEST!! I love you very very the muchie one!! ;)

p/s : terima kasih sebab sudi baca.. ;)

3 comments:

Shuk_ArChie said...

Sometimes you think you're nothing.. but as the matter of fact, you're way much greater than that (^_^)

+_Miss.Jannah_+ said...

thanks! I'll remember that Shuk.. feel more motivated.. cheewaahh! :D

Azzah said...

saya belum berani nak ping entry kat mana-mana..