My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

Jom SENYUM bersama Shazny Salleh

Assalamu'alaikum w.b.t...

- KLIK KLIK untuk join! - 

senyum itu indah.. segaris senyum mampu mewarnai hari hari yang mendung..
senyum itu menawan.. secalit senyuman memberi erti keikhlasan..
senyum itu menarik.. macam lagu The Bomb..


CANTIK, MENARI, TERTARIK KAU MEMANG THE BOMB!

haha, TERpuitis pulak di situ.. honestly, Miss J ni suka senyum.. pergi sana sini mesti nak kena senyum.. merambu senyum.. shopping pon senyum.. makan? lagi la melebar senyumnya, nak nak lagi kalau makan FREE! kadang kadang nak pergi jamban pon senyum jugak.. *mereng! pendek kata.. Miss J ni memang suka senyum like orang gilak la.. ;)


- besties : Didie & Kak Bila.. Miss J diapit bidadari surga -

this is the BEST moment ever in my life! masa ni Miss J tengah down sangat sebab failed JPJ.. *that explains why I used to stay at home 24/7! so.. dengan sedikit planning KHAS dan agenda tersembunyi diorang.. diorang TERJAH rumah Miss J kat Melaka ni.. seronok tu tak terkata.. terharu sangat sangat sebab diorang sanggup bersusah payah, datang dari Sepang untuk cheer me up! then merambu ramba kat Banda Hilir sampai tengah malam.. TEPAT jam 12 tengah malam kitorang sampai rumah.. *macam Cindrella kan? jangan maraaa.. thanks guys.. I HEART you soooooooooooooooooooooooo muchie muchie much!

okay.. Shazny suruh TAG dua orang..

2. Zie

yang lain nak join jugak??? CEPAT!! tarikh tutup >> 20 Julai 2011, jam 2011 :D

terima kasih sebab sudi baca :D

4 comments:

NasZ said...

bestnya ada kawan2 macam tu..

jemput join segmen simple terbaru saya..

SEGMEN SIMPLE : AYAT PERTAMA TERFIKIR BILA ...

A M E ! said...

hello there . ame singgah dari list jom SENYUM bersama Shazny Salleh ! good luck ya !

psst , ame pun join juga . HAHA :D jemput singgah tengok ame senyum lak . HAHA :))

have a great day ahead yaw ! and do take care !

aneff.marhfiz said...

salam singgah dari contest JOM SENYUM BERSAMA SHAZNY SALLEH :)

all the best to you and keep on blogging yeah !
ohh jangan lupa singgah blog saya ya ;)

good luck !

cik wan said...

guck luck! :) follow awak skali