My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

Hi-5 Untuk Korang!!

Assalamu'alaikum w.b.t..

maaf maaf maaf maaf.. internet agak problem sikit.. jadi Jannah tak dapat nak update semalam.. lucky me, best friend sanggup tolong updatekan.. maaf ye Kumpulan 5.. ;)

Jannah dah selamat memblogwalkingkan diri haritu.. semua blog memang GEMPAK! header comel, loading tak berat, layout yang simple and just nice.. seriously, memang tak menyesal la singgah blog diorang semua! and I am sooooo happy to be in one group with them.. ;)

nak tengok?? nak review jugak?? jom intai intai!! ;)


 did you see that little cute palace over there? comel kan? Jannah rasa macam Cindrella gila gila bila masuk sini.. *wah, perasan lawa pulak! seriously, Jannah suka gila blog kak puteri ni.. makes me feel like a princess gittuu.. agak agak ada tak prince charming untuk Jannah ni ye Kak Puteri? ;) *gatal!

shweet kan tengok lelaki kendong baby secomel ni? calon suami soleh ni! TAPIII.. ini bukan owner blog ni okay? memperkenalkan, ini la husband Kak Fardhilah kita.. yang si comel gebu tu anaknya.. sooo shweet letak header gambar hubby and child kan? *mengundang rasa nak nikah cepat cepat, then dapat anak sedozen je! ;) 


 si hensem ni namanya Shuk.. one of my follower jugak.. orangnya? berjiwa clubbing kot.. haha, kidding Shuk! masok masok blog dia, ada lagu henjut kepala punyaaa... tak tipu.. Jannah selalu bukak blog dia semata mata nak dengar lagu je.. Shuk. Jannah nak GCB Mc D tau? tak nak gambar celebrity ke, gambar stroberi ke.. nak burger GCB jugak.. ;)

 chewaaahh!! rasa nak berpuisi sakan je kat sii.. bergurindam jiwa lara, berguling guling pon ada jugak rasanya.. cute kan header? muslimah gituu.... nak jugak la header doodle macam ni.. mesti makin comel.. ;)


 ini namanya Cik Wani.. header dia sangat unik! macam buatan sendiri je.. sorry la awak.. pc kat cc ni function tak best.. tak bole nak main crop image pulak.. kalau tak, memang Jannah dah tayang kekiutan header awak tu.. maaf ye.. ;)

haaa... ini Jannah memang suka gila kat dia ni! HanAlia namanya.. very sempoi, selamba badak je orangnya.. tengok header dia.. tak payah nak bertitle sangat.. yang penting apa yang dia nak share dengan readers dia setiap hari.. kan Han kan? ;)

 haha. akak!! sorry la sebab letak gambar ni.. nak copy url header tak bole la.. sengal ini cc.. by the way, akak Ly_tulip ni sangat rajin menyinggah kat blog Jannah.. orangnya funny.. nak kenal? buat calon isteri? teeeeettt.. Jannah no komen.. sila tanya empunya badan, okay? *lari jauh jauh sebelum kena ketuk.. jangan maraaaa ;)

okeh, itu saje review bloggers untuk korang.. jangan lupa terjah okay? RUGI besar kalau tak terjah! :)

p/s : tadi ada someone tegur.. one of my readers jugak.. wink wink! ;)



5 comments:

NasZ said...

dah terjah semua sebelum ni..siap follow lagi..hehe..

MOHD NASER.com

Ly_Tulip said...

Hey!Jannah!!Bila plak nama akak tuka Dyana??? Ni mesti tataw nape btol akak kan??? HAhah... Ce p terjah tgok entri yg lame2..nt taw la name akak sebenarnya sape.. hihi

But, nice one! puji melambong plak.. Dan taw2 je akak x suka kamo amik my pic.. Hihih.. But, sokay.. :)

PeRmAtA bIrU said...

ahhha.. ada kot.. sila2 la cari skodeng kat area teman puteri tuh.. ramai prince charming..hahhaha.. rasa macam cinderella erk??? :) thanks... hhahah..

fardhilah said...

thnxxx.. xprasan ade muka si encik dan si anak kat entry ni..

nway.. cepat2 kawin (doa tuh)

Shuk_ArChie said...

Haiyyo nak burger... jugak yek... sat2 nak cari gambaq tu... huahahhahaha XD