My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

dilema : Mr. HH ataupun Mr. Boyfie, yang mana satu pilihan Miss J?

Assalamu'alaikum w.b.t..

- Mr. HH -

kacak kan? seriously, Miss J is sooo in love with him sekarang ni!! kenapa? bukan sebab wajah, bukan kerana harta, bukan jugak senyumannya.. bukan bukan bukan dan bukan kepada segala faktor materialistik dan fizikal okay? Miss J tak pandang semua tu.. duniawi, dusta semerta.. eh, teremosi pulak kan? jangan maraa.. gimik je.. ;)

hari tu Miss J dah cerita pasal Abang Hazman Halid ni kat SINI.. rajin rajinkan diri klik untuk tau kisah air mata Miss J menitik kerana Abang Haz okay? ;)

TAPI.. apa yang Miss J nak cerita is this thing sebenarnya.. ;)

DIA REVIEW BLOG MISS J KAT BLOG DIA!!!
suka suka suka suka suka suka!!
homaigosh homaigosh..
he drives me like crazy macam beruk la.. ;)
sila KLIK kat gambar dia untuk ke entry tu ye..

Abang Haz dah post hari Rabu hari tu, tapi baru hari ni Miss J perasan kat wall dia.. bukan sebab takde masa nak explore, tapi Miss J leka sangat layan video Kisah Hati, the latest v-blog Abang Haz.. BUT!! no tears lagi okay? dah bole control perasaan dah..  ;)

bila tengok Abang Haz main keyboard, nampak macam mudah.. tapi bila Miss J sendiri yang try tekan keyboard... alahai... kerasnya jari jemari ni.. okay, surrender! suka sangat sangat tengok dia main piano.. one day, kalau Miss J mampu, Miss J nak beli keyboard jugak.. pastu nak mintak tutorial dari Abang Haz.. mengada ngada!

honestly, very very impressed dengan Abang Haz.. how he manages to deal with every single thing in his life eh? computer engineer, a lovey dovey daddy of three children.. lepas tu nak handle fans dia yang ramai.. yang luar negara pon ada.. almost 91K, plus dengan request lagu yang sangat sangat melambak tu.. seriously, is he given extra hours and days? 30/10? *garu kepala..

melihatkan Abang Haz ni buat Miss J terfikir, bukan senang nak jadi popular.. once you're on the top, the more risks and responsible are waiting for you.. semuanya terpulang pada diri kita, sama ada mampu atau tak je nak menghadapinya.. apa sekalipon yang kita pilih, halangan dan cabaran tu takkan lari dari kamus hidup kita.. so be tough, struggle for it, dan jangan pernah menyerah dalam apa jua cabaran sekalipon! ;)

as for Abang Hazman.. teruskan usaha lagi tau? kalau bole, saya nak LIKE fan page Abang tu berjuta juta lemon kalinya! chaiyok chaiyok! your music is an inspiration for me.. let the beautiful chords touch the hearts all over the world.. best wishes.. :)

nak tau apa Abang Hazman komen pasal entry Cinta Baru Miss J? ni yang kembang kempis hidung nak share ni.. malu, tapi mahu bagitau jugak.. ;)

"If there is a blog mention that truly makes my face red, it has to be this one :-D :-D".

suka suka suka suka suka untuk kesekian kalinya! menggedik je lebih.. padahal kat blog mention lain pon Ababg Hazman tunjukkan his appreciation tu.. ;)

p/s : this entry is not for popularity.. this is how I express my feelings, to show you how touched I am to see the review of my blog on your blog and wall, Mr. HH.. thank you, thank you very very much ;)

3 comments:

niena shopping2u said...

ehem, muka dia cam abg ipar akak hehe.. window live writer mmg cmtu, agak susah bla nk downliad, akak dlu bnyak kali jgak, cuba pilih yg betul2 nk je, insyaAllah dpt..

niena shopping2u said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/hati-yang-hidup.html

slmat pagi ^.^
hati awk hidup x?

Mohd Khairi Khadzir said...

haha..meriah! jom same2 sokong Abg Haz (^__^)