My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

saya nak jugak di review...!

Assalamu'alaikum w.b.t..


- JOIN LINCAH LINCAH! KLIK HEADER OKAY? -

hehe, tak perlu Miss J cakap banyak.. ini segmen one of sifu Miss J juga.. jangan lupa follow Cik Niena ni ye awak awak semua.. blog beliau ni macam macam ada.. ASTRO yang cekik darah tip top tu pon tak beraneka ragam macam blog beliau ni.. ;) 

MENGAPA PERLU PROMOSIKAN BLOG MISS J?

1. saya blogger baru.. saya memerlukan anda untuk undi saya untuk upcoming DiGiwwwWOWAwarads beri tunjuk ajar kat saya..
2. saya nak jugak rasa betapa kembangnya hati bila blog kena review kat blog blog lain.. sob sob.. *gila batak nak glamour! bhahahaha..
3. sharing is caring.. sama sama la kita menaikkan kawan kawan kita.. jangan asyik nak menjatuhkan je.. tak elok.. DOSA!
4. sebab nanti ANJAT OBOY kalau blog saya ni tak kena review.. poyo!! ;)

akak.. I'm done! tak menang pon takpe.. kasi chance kat blogger lain.. hehe, keep it up akak! semoga terus success :D

p/s : thanks akak atas segalanya.. thanks jugak sudi menjenguk kecomelan arwah kucing kucing Jannah.. :)

6 comments:

saiazuan said...

digi wow ek.. gudluck on ur upcoming awards ;)

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Elih Japahar said...

nak di review ye..bagus2, teruskan usaha :) boleh menang ni

muslimbay.com said...

woooww singgah sini n follow.dr blog niena

mas saari said...

singgah dari blog niena shopping 2u...follow terus!
happy blogging ok..

TeAqArH said...

teaqah terjah dr belog kak niena..^_^

niena shopping2u said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/jom-join-bloglist-haris-kaito.html