My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

Miss J pon nak buat segmen jugak~ boleh ke? :D

Assalamu'alaikum w.b.t..

seronok, excited, gumbira, melompat toink toink macam katak bila Miss J tengok and join segmen yang Abe Ben buat.. thanks Abe Ben.. hasil daripada join segmen tu, saye dah ada ramai kawan.. untuk blogger baru macam saye ni.. 126 pon alhamdulillah.. insya ALLAH, kalau usaha lebih lagi mesti boleh ikut jejak langkah Abe Ben ni kan? :)

so bila dah beronok ronok dengan segmen Abe Ben, Miss J pon terpanggil untuk try buat segmen sendiri.. segmen ni Miss J namakan Segalanya Sembilan.. Miss J akan bagi satu topik, tapi korang kena bagi 9 perkara yang Miss J nakkan daripada topik tu.. okay tak? kenapa Sembilan? kenapa tak Sepuluh, Lapan, Tujuh, Enam dan sebagainya? sebab ahli keluarga Miss J ada 9 orang.. saje nak mengabadikan family kat blog ni.. ;)

okay, caranya mudah :

1. follow atau like blog Miss J.. kalau sudi.. tiada paksaan.. sebab kita nak enjoy saje.. ;)
2. letak banner Miss J..
3. buat satu entry bertajuk Segalanya Sembilan : Sifat-sifat Saya Yang BEST!
4. sila tag 2 orang kawan untuk join sekaki dua..
5. dah bereh, tinggalkan link di entry ni..

tarikh tutup : 10 Jun 2011 - 9 malam..

berminat? join laju laju cepat.. semoga terhibur :D

9 comments:

amniey91 said...

thanz jemput...t cik Am ada tyme cik Am join ea..this segmen in my list k..:D

saiazuan said...

thanks sbb invite.. ;)

+_Miss.Jannah_+ said...

Cik Am : same2.. hehe, tenkiu sbb listkan segmen ni jugak :)

Zuan : same2 zuan..hehe

shopping2u said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/segalanya-sembilan-sifat-sifat-saya.html


DONE.. semoga berjaya

EiZaRaZiErYa said...

zie join jgk~ wink3 >_<

http://teamoer.blogspot.com/2011/06/segalanya-sembilan-sifat-sifat-saya.html

Efa said...

Miss J, dah join..=)

http://efapunya.blogspot.com/2011/06/segalanya-sembilan-sifat-sifat-saya.html

amniey91 said...

cik Am da join..:)

http://amniey91.blogspot.com/2011/06/segalanya-sembilan-sifat-sifat-saya.html

Sembang2 wif Yuyue said...

yuyue join and follow cinie :)

http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/segman-segalanya-sembilan-sifat-sifat.html

izyan yasmin said...

tak smpat join daa . .