My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

ada orang nak beli blog Miss J!! tolong!

Assalamu'alaikum w.b.t..

terkejut beruk Miss J! beruk je yang terkejut, Miss J chill je..hehe. ada orang nak beli blog Miss J yang serba serbi kurang ni.. dah la buruk, isi takde, blog kosong, pastu blogger baru.. ish, memang banyak la yang kurang kat blog Miss J ni.. tapi ada jugak yang nak beli kan? rezeki rezeki.. :)

nak jual ke tak nak eh? nak jual, tapi rasa sayang.. biarpun blog ni masih baru, tapi banyak kenangan dengan blog ni.. kalau tak jual.. duit beb, sape tak nak.. harga yang dia tawarkan pon banyak..

RM 9322.27!

almost 10k pulak yang dia offer.. bole buat bayar PTPTPu PTPTN ni.. oh, dilema sungguh.. :(

kenapa korang buat muka tak caya ni?? nak bukti ke? okay fine.. Miss J bagi korang tengok eh.. huh, muka jujur ni.. tak nak caya pulak.. :(


**dengan pantasnya Miss J lari jauh jauh dengan Ferrari! jangan maraaaaa... :D

3 comments:

effa said...

hek2...miss j mmg wat effa ternganga bla tgk entry miss j ni..hek2...

+_Miss.Jannah_+ said...

hehehehe..jahat je prankkan korg :p

cheekboomdato'murad said...

hahahha owg nye baru $1250.01
boleyh la bei BB 1 .. hahahaha :)