My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

Makcik Blogger hina ISLAM~

Assalamu'alaikum w.b.t...

Miss J tak nak cakap banyak... sebab Miss J masih lagi terkejut, sedih, bengang, marah.. semua emosi bercampur aduk.. para para sakura tengok la sendiri ye..




dah nampak? okay, blogger yang menggelarkan dirinya sebagai Makcik whatsoever ni(nak taip nama dia pon Miss J dah JIJIK) menggunakan Wordpress.. so Miss J tak tau nak report macam mana... anyone? kalau tau, tolong tinggalkan komen okay? sama sama la kita report Makcik yang tak bertauliah ni, semoga beliau tak aktif lagi.. ;)

untuk maklumat lanjut... korang boleh lawat Makcik Whatsoever yang nak ganti Ayah Pin ni kat blog dia.. banyak lagi hinaan terhadap agama Islam.. sedangkan para blogger sedang ENAK menjatuhkan antara satu sama lain(walaupun bukan semua), sedangkan Facebookers dari Malaysia sibuk bergaduh dengan hackers yang hacked page Linda Onn dan HOT FM baru baru ni.. see? artis diperjuangkan, agama diabaikan.. manusia akhir zaman.. WALLAHU'ALAM..

21 comments:

Nik Jamallulai Bin Nik Amran said...

Ish2.. teruknye...

~Kirin Selama Perak~ said...

http://www.arcx13.com/2011/05/4-langkah-report-blog-wordpress-as.html

sini KSP dapat cari step nak wat report.
jom kita wat sama2
:)

nadia isa said...

Teruknyer.. rasa tak sanggup nak baca

nadia isa said...

Teruknyer.. rasa tak sanggup nak baca

+_Miss.Jannah_+ said...

Miss J pon tak mampu nak taip panjang2..report dengan pantas ye semua?

izamir ridzwan said...

entri inikah saudari yg nak sy kongsikan..??

InTaN ♥ RaFiQ said...

http://www.arcx13.com/2011/05/4-langkah-report-blog-wordpress-as.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+arc13+(BLOG+ARCx13.COM)

syrupmasin said...

teruk betol lah..nih la contoh org ta de kerje..

Anonymous said...

benda ni org malaysia yg wat ni . report cepat . kasi tangkap ini orang . haishh

Anonymous said...

klu semua perasan dh byk individu yang menghina islam tapi menggunakan nama org islam....xtahu nape tapi aku dapat rasa cam ada something ja benda2 cmni jadi....adakah semua ni cuma umpanan kapir2 laknatullah...

+_Miss.Jannah_+ said...

itu la psl...blogger ni sah2 bkn Islam..kalau Islam pun,maybe hati die dah rosak..maybe disebabkan something yg kite x tahu..hal2 akhir zaman..saat2 manusia hilang keyakinan terhadap Sang Pencipta atau penghinaan terhadap Islam berleluasa..
mudahan Allah tunjukkan kebenaran kat penulis tu..yg penting,kite semua berusaha pertahankan maruah agama.. :)

Afiq Din said...

ada gak terbaca blog die tuh... mmg mcm sial ayat die...

shopping2u said...

makcik ruhsak akhlak

+_Miss.Jannah_+ said...

afiq : takpe la..Miss J sebarkan utk kite semua bersatu report blogger ni..insya Allah..usaha kita berbaloi..

niena : mesti kafir laknatullah yg saje nak rosakkan akidah umat Islam.. :)

Yastro said...

Baru tau cite...lom tgk pe mende lagi...

SumBody Me.. said...

Astagfirullah..itula jadinya kalau agama letak di belakang..xguna kalau bljr tinggi2 pon kalau enggan memahami Islam dgn sebaik2nya..

munirah said...

astaghfirullah alazim...moge2 insan tu mndapat hidayah Allah kmbali ke pgkal jalan...

saiazuan said...

skakit ati baca..

alif haris said...

astaghfirullah .. makhluk tiada pegangan agama

kakyon said...

kalo org ni islam..segeralah taubat.pintu taubat sentiasa terbuka.

asmarakimia said...

manusia sesat.