My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

Contest Komen Laju Laju Kat Blog Noh Hujan~

Assalamu'alaikum w.b.t..

tengah Miss J warming up untuk blogwalking laju laju tadi.. tibe tibe je ada blup! baru kat shoutbox Miss J.. oh, Cik Niena rupanya.. eh?? anda ditag di sini? yahhoooo!! beronok ronok! *sila muntah dengan kegedikan Miss J okay? ;p

wah!! MENARIK!! contest komen laju laju kat blog NOH HUJAN pulak! wahh!! artis ni! bluwekk.. tak minat pun kat Noh Hujan tu.. tapi.. sila klik di situ untuk melihat yang TERBAIK dari beliau okay? wink wink! haaa? betul tak tu NOH HUJAN? *penipu punya Miss J! saje je nak bikin GEMPAK.. hehehe, jangan la marah..

okay, now it's time to comment blog Mr. Noh Yang Tak Berapa Nak Hujan tu.. actually, Miss J baru je follow beliau.. so Miss J tak tau nak komen ape, dan tak tau nak komen banyak banyak.. tengok je la blog Miss J.. mine is NOTHING compared to his.. ni yang malu ni.. :) crap, mengarut lagi di situ.. okay, the very first thing yang Miss J tertarik kat blog dia ni is "anda datang, anda pergi, anda kembali".. Miss J suka sangat sangat dengan ayat tu.. why? sebab bagi Miss J, just a WILD guess je ni, dia seorang yang very confident in every single thing he does.. success comes from confidence, ni yang mak Miss J selalu pesan.. ;) and yes, Miss J nak datang berkali kali kat blog dia sebab ayat tu je.. suka suka suka suka suka suka sangat!

second thing yang Miss J akan buat bila Miss J baru follow is.. exploring the contents thoroughly.. sorry, Miss J ni annoying ke sebab terlalu banyak speaking? maaf maaf maaf maaf maaf.. memang habits dari dulu.. maaf kalau ada yang rasa Miss J ni berlagak bagus.. maaf sangat sangat.. dan yes, Miss J tengok entry dia semua best.. semua type yang Miss J suka layan.. dan yang paling menarik perhatian Miss J ialah entry Nasihat Terhadap Carutan Wanita Bertudung.. sebab it makes sense yang perempuan bertudung zaman sekarang ni memang WAJIB kembali pada adab menutup aurat.. and of course, Miss J agak tersentap kat situ.. ;) tapi one thing for sure, blogger yang kutuk minah bertudung tu agak cetek agamanya.. so jangan la marah dia ye.. ;)

haaa... that's all je la.. tak reti nak komen lebih lebih.. kita ni budak baru nak belajar.. oh lupa! syarat pertandingan kena tag lagi dua member.. let see.. kawan kawan Miss J yang gila contest ni ada dua orang.. ce korang try layan Ruang Iklan Free Untuk Semua ni wahai Cik Evalieyana Yang Kiut dan Cik.Pink Yang Comel.. wink wink! done with my assignment.. thank you for reading Encik Noh ;)

3 comments:

MISS QASEH SAIFUDIN said...

thniah!..emel banner kat incik noh!..=)

Noh Kodiang said...

banner!!!,,,huhhuuhhu

+_Miss.Jannah_+ said...

Cik Qaseh : hehe.. sudah emailkan tadi..hehe

Encik Noh : suda sent :)