My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_all my life_+_||

- very2 fav song -

lagu ni sy tujukan khas utk si dia..
buah hati sy..
pengarang jantung sy..
Mr. Ekey..
hehe..gatal je kan?
padahal tgh gado ni..

haaa..
cecite cecite!
sabo la yeop..nak ctr la ni..
haha.
sumenye ok je sebenanye..
tp ntah camne la kan..
mulot aku ni rajin sgt tanye..
rajin sgt mengimbau benda2 lepas..

camne b bole suke kat org ni?

see?
soalan bodoh..
kenapa aku mesti nak tanya?
padahal mmg dr dulu lagi aku tau perasaan dia kat aku..

b nak dgr dr dia dulu..
camne bole tergerak hati nak terima org ni?

aku dah garuk kepala..
aisehmen...
jawapan dia agak berat la nak gitau b..
so aku nak tarik balik soalan tu..
tp..
dia nak gak tau..
maka..
dgn serba salahnya aku mengaku..
yg time dia ajak declare tu sebenarnya..
aku x pasti dgn hati aku..
n mase dia tanya aku syg dia ke x..
aku main jawab je syg..
eh tapi!!!
tapi tapi tapi tapi tapi tapi!!
tu mase awal2 je..
then ntah camne ntah..
hati aku tebukak nak syg betul2 kat dia..
haaa...sampai tahap angau la skrg!!
haha.

tp kan...
Mr. Ekey teros senyap..
dia bkn mcm aku..
marah je sembur..huhu.
dia jenis senyap je..
dia xkan ckp pape..
aku pon dah OOOPSS!!!
abes la aku..
berulangkali aku mintak maaf..
dia psiko balik..
nape perlu mintak maaf?
alamak!!
gatal otak!
aku tanye lagi..
marah ke?
senyap...
oh man..mmg aku in a very deep trouble la!

arini dah masok ari ketiga..
huish..
bole tahan gak marah dia ni..
aku pon mcm dah x mampu nak say sorry..
sbb nanti2 dia ok la balik..
mcm sblm ni gak..
gado mmg gado..
tp once dah on call..
ilang ke laut gado tu..
baik mcm biase..
siap bole wat bahan pulak gado aritu..
haha

n sbg tanda sorry..
aku post kat wall dia..
yeah yeah..
aku tau dia x bagi aku post mcm2..
tp aku wat gak..
n skrg ni dia dah x kuase nak larang..
haha,berjaya!
sampaikan dia ckp...

ntah pape je post..
sibuk je kat wall org..
lantak awk la syg..

haha..
ok2..
back to video sorry tu..
mcm comel je video ni..
aku suke gile.. ;p



haha..kiut kan perot anjing ni?
suke suke suke suke!
kompem pasni kene marah sbb post natang ni.
dia bkn suke benda2 mcm ni pon..
haha.

2 comments:

kienah starz said...

jiwang laa minah senget ni....hehehehe

+_Miss.Jannah_+ said...

bkn sng nak tgk aku jiwang kinah..haha.
penah ko nmpk aku jiwang2 dulu?xdeee...haha.
brutal je kan?ngee ;p