My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

Arghh~ bole ke nak konvo lagi sekali?

Assalamu'alaikum w.b.t..

- ehsan Google -

patutnya ini entry Sabtu hari tu.. tapi, disebabkan masalah scanner yang tiba tiba membiolkan dirinya.. maka niat itu tertangguh..

JANNAH NAK KONVO LAGI SEKALI!!! kenapa? sebab gambar konvo yang Jannah baru dapat Sabtu lepas tu sangat sangat tak handsome.. :'(

- grrr~ -

kenapa tak handsome?

1. take a look at my jubah konvo.. gila labuh! kawan lain pakai cun atas betis, Jannah punya lebih daripada setengah betis.. tu pon dah adjust, but still, nampak lagi kemenggelebehannya kat situ.. not nice at all kan? haha, bole sapu lantai la kata Mr. Boyfie.. ;)

2. tengok pulak muka Miss J dengan IR. Zalin tu.. it's like, IR Zalin tengah berlawak dan Jannah tergelak gelak tak menentu di situ.. chait, photorapher punya salah semua ni.. sebab tak bagitau cameraman tu kat mana.. *I wont hang this picture in my house.. malu! ;)

3. baju kebaya yang Jannah pakai? tu pon kainnya kena 3 kali lipat baru nak senteng sikit.. see? itu menjelaskan betapa pendeknya Jannah ni sebenarnya.. ;)

Mr. Pengarah Politeknik.. bole ke Jannah nak konvo lagi? Puan Asmara, tolong la bagi say konvo lagi.. sampai Jannah dapat best shot baru Jannah tak join konvo lagi, bole? :D

p/s : banyak cantek muka kau? ingat Poli ni bapak kau yang punya? ;)

9 comments:

NasZ said...

bleh aje..g buat permohonan belajar balik..pastu konvo la..haha..

MOHD NASER.com

+_Miss.Jannah_+ said...

Abg Nasz : tak nak belajar, nak konvo amik gamba lawa lawa je :p

saiazuan said...

xrsa pun naik pentas time konvo aritu sbb exam :(

dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

i'm ezza haniza said...

saya tak penah konvo lagi,hahaha

+_Miss.Jannah_+ said...

Zuan : alahai... siannya.. takpe.. nanti konvo untuk degree lagi syiok :D

Ezza : hehe.. takpe.. nanti turn awak sampai jugak :p

alif haris said...

hehehe mesti boleh punye konvo lg ..
poli tu memang bukan bapa yg punye kan.. tapi mrs jannah yg punye .. tol dak ? haha

+_Miss.Jannah_+ said...

Alif : ooo... bahan Jannah ye.. takpe takpe.. ada lori ada bas.. :p

adamainaa said...

miss j, cont. stdy. nnti bole konvo lagi *___*

+_Miss.Jannah_+ said...

Adam : tu la.. doakan jannah dapat further deg untuk intake september ni ye :D