My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

Segmen :Blogwalking.terjah.follow @ BLOG

Assalamu'alaikum w.b.t..

- klik untuk join ye? -

wah!! ada lagi segmen macam ni.. 
thanks ye Cik Lia Kamalia untuk segmen ni.. 
Miss J memang suka join segmen segmen macam ni.. ;)

okay, hari ni mood tak nak celoteh panjang panjang.. 
maka dengan rasa rendah dirinya Miss J nak pelawa 
readers untuk menjenguk blog Miss J yang still lagi dalam 
learning process ni.. 
bantu Miss J untuk jadi from ZERO to HERO.. 
sebab tanpa readers, memang Miss J takkan ke mana 
kat dunia blogging ni.. 
tegur Miss J kalau Miss J salah.. 
saya kan budak baru nak belajar.. ;)

thanks jugak Miss J nak ucapkan dekat ♥ MyMye MyMya ♥.. 
sebab Miss J dapat tau pasal segmen ni pon dari update dia.. 
thanks ye awak.. :)

p/s : tarikh tutup 12/6, jam 5 petang.. ayuh!! :D

1 comment:

azam said...

nak join......join n follow...
http://laman-ayahsu.blogspot.com/