My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

bila couple in love bergayut telefon~

Assalamu'alaikum w.b.t..

- ihsan Uncle Google -

wink wink! most of couple remaja memang suka bergayut.. biasa la.. you sayang i, i sayang you la katakan.. ayat masing masing lembut gigi dari lidah.. betul ke peribahasa tu? hehe, BM failed la dears.. apa yang seronok bergayut? mestila sebab dapat melepas rindu, bermanja manjaan, bergurau sendaan.. gaduh pon dilabelkan sebagai beramah mesra kan? ;) 

indah masa bercinta ni... Miss J suka tengok kawan kawan Miss J on phone.. golek sana sini.. gelak tekup muka guna bantal.. macam Miss J jugak la.. hikhik sana, hikhik sini.. entah apa la yang diorang bahagiakan sangat tu.. jeles mak nyah.. sebab.......................

AMARAN : 
Bacaan seterusnya memerlukan pemantauan yang KERAS daripada IBUBAPA kerana mengandungi unsur- unsur 21 SG..

Note : MB refers tu Mr. Boyfie, MJ refers to Miss J.. ;)

MB : orang dah gemok sekarang.. rajin main gym..
MJ : kalau rajin main gym mana datang unsur GEMOK tu?
MB : ye la.. gym nak guna banyak tenaga, so kena makan banyak la..
MJ : haha, okay la dah gemok sekarang.. keding sangat macam dulu pon tak bole jugak.. kan handsome gemok sikit macam ni.. :)
MB : tapi tak cukup gemok lagi ni.. nak target berat 120kg.. pulak!! Miss J target nak turunkan berat Miss J sampai 45, dia nak tambah berat.. 120 pulak! mereng la MB ni.. :p
MJ : amboih.. nak masuk The Biggest Loser Asia ke?
MB : ha ah la.. tak cukup syarat ni.. gemok kan indah..
MJ : tak boleh!
MB : sukahati orang la... kenapa tak boleh?

here goes the unsur 21 SG nye..

MJ : nanti pelamin runtuh! awak berat sangat.. tutup muka laju laju! malu kat readers.. gila gelojoh borak pasal pelamin! haha.
MB : guna pelamin BESI!
MJ : nanti tebako je rasa bersanding.. besi tu panas!
MB : letak ais kat pelamin..
MJ : nanti ais cair.. pelamin banjir..
MB : takpe.. yang kipas kipas tu boleh tolong kipaskan kita.. so tak panas kan?
MJ : kipas kipas ke pengapit? seriously, yang ni Miss J gelak kaw kaw! ;)
MB : haha, lupa la nama dia pengapit! sengal! kalau macam tu kita sanding kat atas bukit la.. sejuk sikit.. tak yah guna pengapit dengan kipas..
MJ : jenuh pulak atuk nenek pakcik makcik nak daki bukit.. gila..
MB : ni apa jauh benar melalut ni? padahal borak pasal gym je pon tadi..
MJ : dah kata gemok, runtuh la pelamin..
MB : kan dah cakap.. guna pelamin besi....
MJ : ni nak kena ulang balik ke dialog sebelum sebelum ni?
MB : jom ulang balik.. nak?
MJ : keje gila!

menyakitkan hati je dapat Mr. Boyfie macam ni kan..? hehe, loyar buruk sangat! i know you're reading this Mr. Boyfie.. saje nak post pasal awak.. lama dah tak buat entry pasal awak.. happy studying and designing okay? kurangkan sikit makan tu.. gajah pon lari mencirit tengok selera awak yang besar gadang tu! ;)

p/s : mengada ngada je entry ni kan? thanks sebab sudi baca :D


5 comments:

nanad said...

heheh..pelamin besi pon boleh ;D

Srikandi Cinta said...

haha.. cute la korang

Kathy Tuah said...

so sweet!

SoLy SoLicious said...

gila sempoi.....

terase nak kawin atas bukit gk aje...heee

+_Miss.Jannah_+ said...

nanad : besi mahal..hehe

serikandi cinta : awk nampak mcm kiut..tp hati kite ni rase nak sekeh2 je kepala dia tu..hehe

kathy : hehe..tenkiu..

soly licious : haha, jgn dgr ckp encik senget ni.. bkn betol pon dia ni :p