My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK~ WIHHHOOO!!



Assalamu'alaikum w.b.t..

okay.. semalam Miss J tak sempat nak join segmen TUKAR SAMA SUKA ABE BEN ni sebab Miss J kepenatan lepas enjoy tahap gaban time Famliy Day last weekend.. alhamdulillah, hari ni Abe Ben buat lagi segmen ni.. thanks Abe Ben! :) sila klik di link itu kalau mahu tahu lebih lanjut ye.. ;)

segmen ni bagi Miss J sangat menarik sebab kita boleh tambah raaaamai lagi kawan kawan blog yang lain.. dan bagi Miss J lagi, Miss J boleh timba sikit ilmu daripada diorang yang followersnye lagi ramai dari Miss J.. yela, Miss J kan budak baru nak belajar.. mesti la Miss J agak jakun nak mencungkil rahsia nak hasilkan blog yang best lagi santai macam Abe Ben, Ujang, Abg teror, Cik Yuyu dan si cantek manis Hanis Zalikha tu.. :)

kepada kawan kawan yang berminat, jom join segmen ni laju laju.. tak rugii punyaaa... okay, gotta go.. anak anak kucing dah mengiau mintak tidokan kat riba.. jangan lupa join tau?. ;)

lagi sekali.. thanks to Abe Ben sebab perkenalkan segmen ni.. thanks sangat sangat ye.. :)

p/s: thank you for reading.. ;)

35 comments:

SoLy SoLicious said...

Ok.. saya berminat..jom tukar link ya :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

follow u already

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Salam Ziarah dari Jamal.

Jamal setuju nak tukar LINK dengan Jannah..Jamal dah letak Blog nie dalam Bloglist "TUKAR SUKA SAMA SUKA".

Jamal datang bawa buah tangan jugak nie..

TANDA-TANDA HARI KIAMAT (KECIL)
TANDA-TANDA HARI KIAMAT (BESAR)

kamal "Özil" haziq said...

op koz.... meh ler kite tukar2 yer....
pinkychazpurple.blogspot.com

shopping2u said...

dh letak pun =p

selendang merah said...

sy terima wk dlm blog list gegar blog terbaek di blog sy..selamat berkenalan...leh dtg tengok untuk kepastian.

syaimz said...

wah! selamat berkenalan!

saya dari Blog Bro Ben gak (:

jom pula join segmen saya (:

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

effa said...

salam....done follow awk;-)

Udy said...

singgah ..

sy dah follow kamu dan letak link kamu dlm bloglist sy disini .

http://udy7bloglist.blogspot.com/2011/06/senarai-blog.html

Sabihah said...

salam kenal ^_^

datang folo n nak ajak tukar link...nak??

Ceria Gurlz said...

sy sudah letakkan link awak ke bloglist sy ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/

Elih Japahar said...

Dah masuk dlm bloglist pun hehe...

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Boleh cek k..:)

TWEETY BERT said...

JOMM TUKAAAA LINKKKK...

ketabahan hati wan ! said...

jom tukar ^^ dah follow dn letak kat dlm list ~

Amanina Nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

anis aniesa said...

dah letak kamo lam blog list kte :)

http://anisaniesa.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

jay_Jamilul said...

Ok, saya setuju...

http://jayjamilul.blogspot.com/

azam said...

saya pun nak join.......
http://www.laman-ayahsu.blogspot.com/

gadis melayu said...

jom tukar..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

Laili said...

salam..jom tukar link :)

ciklaili.com

c u m u h a m a said...

singgah jap !

jum sesame tuko link :)

http://anakgadischot.blogspot.com

amniey91 said...

ok..cik Am sudi...

jom letak lam list..:)

http://amniey91.blogspot.com/

amniey91 said...

ops..lupa lak...cik Am follow juga ya blog ni..:)

nazirulhazwan~ said...

Hey, saye berminat je tuka link.just letak link sy dlm bloglist awak ye,esok sy updte bloglist sy,skang xleh nk update sbb on9 gune phone.hee

http://nazirulhazwanws.blogspot.com

Ly_Tulip said...

oaky..sy berminat nak tuka link ngn kamo...dengan kadar segera sy telah memasok kan link anda dlm list seperti yang di janjikan... :)

Peace! :)

Efa said...
This comment has been removed by the author.
Efa said...

http://efapunya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html
jom tukar-tukar link~ kalo sudi datang la ke blog ye..=)

Awish_hawa said...

hye..sye stuju tukar link dgn awk.. dah letak dalam bloglist pon. keyh?
http://ouhmagic.blogspot.com

anem ahia said...

jom tukar2 link nak tak???

http://sukedukeblog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat tukar link dgn anda
http://blogfarha.blogspot.com

selamat berkenalan!

Shakirin Abdul said...

sudah follow awak laling :)
terimakasih.

UpProfits said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA.. pls add link sy.. http://eiz1004.upprofits.com/

arfah said...

saya berminat nak tukar link dengan anda..harap anda sudi..terima kasih :)

http://arfahajleaya.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...
fahmi singgah sini :)
jom tukar link...
hepi blogging =)

Areliff said...

Saya berminat nak tukar blog link dengan anda,boleh ?
http://www.areliff.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Hafiz Fizmie said...

hai salam kenal...izinkan saya berkongsi link dengan kamu ye...apa yang baik kita berkongsi bersama..

http://lensaselebet.blogspot.com/2013/09/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html