My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

CUTEST baby ever~ I LOIKE Laju Laju..

Assalamu'alaikum w.b.t..

it's almost 3 days since the last entry kan? rojak lagi.. sila abaikan ye.. :) 

CUTEST baby ever.. sape yang tak suka baby? everyone LOVES baby very very the muchie one kan? and so does Miss J.. Miss J memang pantang tengok babies yang comel lote.. mesti rasa nak cium pipi diorang lama lama.. geram sangat sangat okay? grrr~ i cant control myself right now.. banyak sangat gambo si comel ni.. tapi ada satu baby yang buat Miss J tangkap chenta separuh mati.. yang Miss J takkan pernah jemu nak peluk.. takkan pernah jemu nak pandang.. NO, it is not baby Suri.. 

okay guys.. i would like you to meet......



- NUR AMNA QALEESYA BINTI MOHD. RAZLAN -

this is my BIGGEST sweetheart.. cute, isnt she? ni la anak buah Miss J yang paaaaling Miss J adore sangat sangat! look at her smile.. very big one right? actually banyak lagi gambar dia yang comel lote.. tapi... Miss J suka gila tengok senyuman dia kat gambar ni.. rase nak cium pipi dia laju laju.. comellll....... ;)

oh, for my lovely cousin.. Puan Sheila, sorry for mencurik ini gambar dari Facebook anda.. Kak Ain tak marah I kan? as I'm your most beloved cousin ever kan? perasan! pijak jugak budak kecik ni karang.. ;)

okay.. panjang sangat kan nak sebut nama budak comel ni? Miss J and family panggil dia... Princess, Qaleesya.. ataupun panggilan yang malas lagi manja... Chicha... Chicha ni, cerdik budaknya.. jangan terkejut kalau Miss J cakap dia ni rajin layan Playhouse Disney Channel 613 kat Astro tu ha.. kalau tune in je channel tu.. whoa! melebar la senyum dia.. dia punya gelak memang tak hengat dunia Miss J cakap kat para para sakura semua.. khusyuk sangat! sampai tak pandang kiri kanan haaa... parah betul budak ni.. haha, habes la.. confirmed parents dia BOM Miss J time family day weekend ni nanti.. sorry Abg Lan.. sorry Kak Ain.. ;)

err.. banyak nak story pasal budak Chicha ni.. tapi... mata dah mengantuk.. 3.30 a.m already.. maybe later on okay? :)

cant wait for my Family Day 3 Jun ni... dapat jumpa Chicha.. mau cium dia puas puas.. :)

1 comment:

kienah starz said...

cute laa bdk ni...tp pjg btol nama...rjin parents die carikn nama tu...hahaha