My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_miss u_+_||

5.53 a.m (23/03/11)

mlm ni mcm mlm2 sblm ni..
aku still x dpt tdo..
tp mlm ni sgt kronik!!
sbb aku x dpt tido langsung!
huhu..
ptg smlm pakcik aku meninggal..
al-fatihah..
parents aku rushed ke jb..
kononnye tido sane..
tp balik ari je..
kul 3 pagi parents aku sampai umah..
so aku tepike..
alang2 dah kul 3..
x pyh la aku tdo kan?
n so here i am..
melangok dpn laptop..

hmm...
aku sbnrnye rindu sgt kat dia..
mane x nye..
sehari suntuk no phone calls from him..
bz btol dia ni..
agak touching cket la..
sbb bknnye dia x bole nak call back..
padahal arini je dh lbh 40 kali kot aku called..
xkan la bz sampai xde mase nak call seminit dua pon..
geram!
tp sabar lagi...
aritu dia ckp assignments berderet nak kene submit sampai ari ni..
pastu kite tgk...
kalau2 xde call gak,mmg carik nahas la tu..
haha,garangnye aku ni!
ala..
setakat ckp je pon..
sape2 pon bole gebang mcm2 kan? ;p
xde la aku sampai ati nak mrh dia..
sbb dulu lg terok kot aku wat kat dia..
haha.

dia ni bkn jenis yg suke begamba..
sbb dia ckp dia x hensem..
mmg pon..
awk x hensem..
see??
lagi skali terserlah kejahatan aku..haha
awk x hensem..
tp ade part yg buat awk nmpk hensem di mate sy..
ngeee~~
GEDIK LA KO JANNAH!!
so..
disebabkan keTIDAKHENSEMan dia ni la fb dia xde pic dia!
haish,pic aku kemain belambak kat dia..
aku pulak?
sekeping gamba dia pon aku xde..
UNFAIR!

so aku memulakan misi aku..
PENCARIAN BINTANG HATIKU..
aku ceroboh fb dia..
b..
i'm sorry..hehe
aku belek2 tagged pic..
carik punye carik...
FINALLY!!
there you go..
gotcha b!!
xde maknenye awk nak nyorok2 muke tu..
hahaha..
puas hati aku..!

so...
ini la orgnya..

- dia n kak nad -

ok fine..
ini la akak yg slalu cubit dia..
huhu,bernanah jugek mate bace komen2 kwn dia..
SESUAI GITUUUU..
xpe2..mulot org.. ;p
actually aku pon rase mcm tu..
haha.
it's ok..
ade jodoh,ade la..
sumenye takdir Allah..
c gemok!
sy jeles cket tgk pic ni..
sbb bile kite nak amik pic cmni.. :'(

haaa...
ni pulak pic yg berjaye buat dia marah..

- aku n izs -

see?
betapa dekatnye kitorg?
tu punca dia mrh sbnrnye..
lalalala..
sukenye bile dia marah.. ;p

hmmm..
mmg sah xde keje ni!!

b...
sy rindu awk..
bile dah abes bz tu,call la..
sy call awk x jwb :(
msg pon awk x bls..
benci!
;p

3 comments:

dhia suria said...

auuuw auwwww... bee.. rendu bee gk :D

kienah starz said...

aku paham jannah...hehehe...;p

+_Miss.Jannah_+ said...

dhia : rindu b mane?hahaha

kinah : haha...tau xpe.. ;p