My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_1,2,3,GO!_+_||

ececece..
mcm nak lumba lari pulak kan?
padahal...
xde pape pon sbenanye.. ;p
pagi2 ni aku bangun..
bukak fb..bukak blog...
gatal g tgk pic dia..
teringat lagi kat dia..
ikot hati nak je call..
tp xde krdt..
yg ade free msg je..
tp...
nak msg,tp x nak..
sbb aku ade inbox dia..
aku ckp aku dah x nak dah kacau dia..
x nak wat dia rase semak ngan msg2 aku..
so dia x perlu la nak pening2 psl aku..
dia pon bole fokus ngan study dia..
he can get his own life back..
mcm mase zmn2 dia single dulu..
aku ade ke..aku xde ke..
same je kot bg dia..
so..
enjoy ur temporary single life ok?
:)

tgk2 pic dia td..
sedih tu dah xde..
tp rase syg tu makin tebal..
xpe2..
i sacrifice my feels for ur own good..
biarkannnn....
mcm org angau je rase..
tgk pic dia pon dah mampu buat aku senyum..
sumpah,x tipu..

b..
sy btol2 syg kat awk..
sy suke tgk awk senyum..
dulu kan..
mase kite awal2 kenal kan..
awk kurus sgt..
bile awk senyum pon sy x perasan..
sbb awk suke pakai topi sampai tutup muke.. ;p
tp bile tgk pic awk tu..
baru sy perasan..
awk sgt sweet bile senyum..
nak2 lagi pas muke awk bertambah lebar skrg ni..
;p
hidung awk pon mcm kiut je sy tgk..
ngee~~
suke la tgk awk versi gemok ni!
sbb comel...
ngee skali lagik~~
gedik kan sy ni b?
haha..mesti awk pon x caye yg ni sy..
d truth is..
this is d real me..
yg sy sorokkan dr sume org..
sbb sy x nak org ckp sy gatal..
sy gatal dgn awk sorg je b..
;p
tp bkn gatal mcm pompuan2 lain..
bak kate awk..
dulu kwn caranya lain...
skrg dah bercinta..
mesti la lain..
btol la kan?
knape nak layan dia mcm layan kwn2..?
kalo cmtu..
xde beza la dia ngan kwn2 lain.. :)
n sbb tu gak la rajuk sy ngan awk pon lain..
sbb awk bkn mcm laki yg lain kat luar sana tu..
sy syg awk sgt2..
kalo bole,biar awk la cinta terakhir sy..
sampai sy hembuskan nafas sy yg terakhir..
sy x nak dah pndg laki lain selain awk..
sbb sy suda tangkap syg abes same awk..
kalo sy dah xde baru awk leh pndg pompuan lain..
tau?
:)

1 comment:

kienah starz said...

biase laa tu jannah....be patient okey.....ko ptt wat aktiviti2 yg bleh menyibuk kn ko.....tgk mcm aku....mmg laaa ssh mule2....tp ble ko da wat krje, ko bleh kurg kn jgk.....ko skrg blaja kat ne?...ambk degree ape?...ni cdgn aku je.....klu aku kn sblm nk wat pape, aku akn nangis puas2 dlu smpai kering air mata, smpai xleh nangis dh...then segar2 kn bdn n isi perut tu....pstu ko start laa wat pape....men game ke...bc novel ke...tgk movie@drama korea ke....g bljr msk2 kat dpur....wat preparation utk final ke....ape2 je laa....ni yg aku buat laa....Alhamdulillah...skrg xde laa trpikir sgt...tp still merindui...hehehe well, anyone have their own opinion.....aku juz bg cdgn...sume nye trpulg pd ko...1 je nsht aku....jgn smpai trlalu mengifek ko trok sgt....kte ni girls....kne ade quality dlm diri...ko kne build quality tu....bkn stkt kte tkt kehilangan die....kte kne wat die xsggup kehilangan diri kte ni...okey....gd luck my dear friend....(^_^)