My VVIP

..LIKE LA BLOG KITE..

||_+_keje gile_+_||

rasenye dh setahun lbh aku x wat keje gile ni..
OMG!!
this is not happening!!
tidak!!!!!
aku telah melakukannya...hahahaha

..BLIND DATE..
siapekah??
biarlah rahsia..
aku lbh selesa menamakan die..
Mr. A..

well...aku baru je chit chat ngan die...
n scr kebetulannye..
die study kat kolej risda kat cni...
umo die 23..
hish...bile dipikekan balik...
aku mcm x caye je yg i've turned myself into a VERY SHY SHY girl td!

ok...kitorg set jumpe kat kfc masjid tanah ni...
konon2 kul 1030 la kan..
tp standard la..
janji melayu..
kul 1130 baru die smpai...haha.
ikotkan hati nak je aku denda die..
suh die blanje makan..
sbb aku pon tgh pokai..
tp....memandangkan aku penah rase cmne seksanye jd student..
aku pon batalkan la niat aku nak denda die..hehe

OMG!!
hati ni berdebar lagi kot!
mane x nye...
die tau muke aku cmne...tp aku x tau muke die..
so..
aku amik langkah berhati2..
aku nyorok kat lot kedai dpn kfc...
then tibe2 ade satu kete parking btol2 dpn aku...
aku dh suspek yg tu mmg die..
so aku wat muke bodo n tros lari g kedai lain...
fuhh...rase mcm penjenayah je..haha

then aku msg...aku tnye kat mane..
die ckp japgi die smpai..
so aku bajet kete td tu mmg bkn die la kan...
ntah cmne ntah...
aku nmpk kete yg same parking balik kat dpn kfc...
oh crap!
mamat tu dh kuakan henpon die..
n start kol aku..
wah!!!aku tros silentkan hp aku...
hahaha,nmpk x nmpk x?
betapa kuatnye aku mengelat..
padahal..
hati ni bebelah bahagi..
nak jumpe ke nak balik je eh??

so...aku aku amik keputusan utk jumpe die..
yg kelakanye..
aku still lg menyorok,n suh die g kedai baju kat sblh kfc tu..
sdgkan aku menyorok kat tangga umah kedai antara kfc ngn kedai baju tu..
cehhh..bajet die x nmpk aku la kan..
skali die tertoleh kat aku...
lalu....

Mr. A : awak kan??
aku : ha....ni pon awak kan?
Mr. A : knape menyorok?
aku : sbnrnye sy takot ngan laki..

hah tudia!!
jwpn paling jujur aku bg kat die..haha
then die gelak..
OMG!!
aku hanye mampu tertunduk malu je weyh....
lam hati aku maki diri sendiri...
demmit!!knape tetibe jd pemalu sgt ni??
hahaha
then kitorg pon masok la kfc..
smpai pulak kat kaunter...

Mr. A : awk nak ape?
aku : eh xpe2...sy gurau je psl denda td..

n die tros order utk diri die..
n tinggalkan aku sorg kat kaunter pas dpt order die..
haha,untung la kene tinggal ;p
yg bagosnye...die pilih tingkat atas...
slamat aku...
dh la masjid tanah ni byk sdare mare aku... ;p
so aku terselamat dr gosip2 yg kompem akn ditopup lbh2..haha

aku sbnrnye x reti nak duduk menghadap lelaki..
sbb dulu aku slalu mkn sebelah ex aku..
so kurang la rase segan tu..
tp...
arini aku duduk berhadapan dgn sumone yg aku x kenal..
merah padam muke aku!haha.
bile borak je aku pndg tmpt lain..
perghhh....sopan gile la td!
tp..lam 15 minit cmtu,aku dh mule bole biasekan diri cket..
walopon still lg ade malu tu..hehe

his eyes......
fuuhh....kaler coklat...
aku ni dh la suke tgk mate kaler lain slain dr itam..
orgnye....
bermisai...agak kecik jugak..
sbb aku lbh krg telinga die je...
mukenye agak sweet..
haaaa...jgn nk wat gosip pulak eh......
sepuk korg kang..haha
hehe..kitorg x byk ckp pon..
kdg2 aku dgr die mengeluh..
mybe die boring sbb aku x la sehappening dlm call..
mybe die pon blurr mcm aku gak..
or mybe...
die dok pike bile nk balik,sbb member die tu kesorangan je kat meja blkg kitorg..hehe
same la...aku pon pike mcm tu...
yela...boring gile teman org dating we..
aku dh byk kali rase..
sian kwn die tu yg aku x tau namenye...hehe

n then...kul 12...
cehhh...mcm cinderella pulak.. ;p
kwn die ajak balik...
aku pon on je la...
sbb aku dh sian sgt kat kwn die tu..
dh la sakit perot,pastu kene duduk sorg2...
mmg bole mengundang bengang gak la kalo kene cmtu kat aku..
huhu

tp...yg aku perasan...
aku mmg kuat perasan pon..hahaha
die mcm nak borak lg..
tp xpe la awk...
next time ade kan.. ;)
itu pon kalo die sudi la kan...
kalo x sudi,xpe...
xde la aku nak malu2 jumpe org lg....
kuikuikuikui...
mcm bkn aku je td!!
hahaha.

ok2...dh puas ngarot..
tp siyes we..
lam hati ni still ade debaran blind date td...
scary,isnt it? ;p

adios amigos! ;)

8 comments:

+_Miss.Jannah_+ said...

hehehehe

_Mr.DaQ_ said...

test komennnnnn!!!!!

+_Miss.Jannah_+ said...

yey!!!dh bole komen..hikhik ;p

puteri adinda said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....menariknyewwwwww..ensem x :d jambu x :D yg paling pentin..ade JANGGUT X :d NImesti dak ym mlm td kn3=)) bernai siot ko kenal semlm da detim...tbik la=))

puteri adinda said...

*pembetulan kerane gelojoh* BERANI :| pliz jgn bahan:((

+_Miss.Jannah_+ said...

pink :))
die x ensem..tp sweet..
die bermisai...tp janggut aku x perasan..
sbb aku asyik pndg bwh or tmpt lain je :))
aku dh chat ngn die 3,4 ari baru aku nk kua :))
x brani we =))
tp...
die dh xde contact aku dh..
so...die x kenan ngn aku la :))
tp xpe...best gak jd pemalu ni :))

kienah starz said...

gler arr jannah...aku chatting ngn sorg mamat ni da 2taun lbih pun xpenah kuar date ngn die ag tau....hbt gler ko ni....;p

+_Miss.Jannah_+ said...

kinah : that's what we called..keje gile ;p tgk entry pon dh phm kan ;p